Svinen är här!?

Seth hade feber även idag så jag ringde vårdcentralen. Där sa de att en doktor skulle ringa upp oss, eftersom det låter som om vi har svininfluensan! Doktorn ringde och sa att det är stor möjlighet att det är just svininfluensan vi har. Men eftersom Seth ändå är ganska pigg så är det inget att göra utan bara vänta ut. Under förmiddagen blev han dock mycket försämrad med hög feber och han sov i flera timmar och när han var vaken grät han. Han kunde inte svara på varför han grät, bara att det gjorde ont. Så jag ringde till vc igen och fick prata med läkaren igen och han tyckte vi skulle åka till akuten, eftersom de inte hade några tider kvar. På akuten orkade han inte ens gå själv utan hängde bara i min famn. Vi fick komma in en annan väg och fick träffa sjuksköterska direkt. Sjuksköterskorna tyckte så synd om honom och sa att här var det ju ingen tvekan om att killen är sjuk. Han somnade på britsen i väntan på läkaren. Lilla skrutten. Sänkan var bra, så någon bakterie är det inte. Läkaren sa att det låter som influensan och den kan komma i skov och nu verkar den komma igen på Seth. Ibland blir det så. Så vi får nog vara hemma hela veckan verkar det som. De tar inga prover, för att kolla om det är den berömda svininfluensan eftersom de ändå inte gör något om man inte är riktigt riktigt sjuk. Skönt att Stefan kommer hem imorgon. Det är så otroligt jobbigt att se sitt barn gråta och må dåligt och inte kunna göra något. Jag har gråtit mycket i eftermiddag jag också...

Jag behövde ju ett sjukintyg, eftersom Seth varit hemma en vecka nu så den första läkaren skrev ett och lämnade i receptionen, men jag fick inte åka dit själv, eftersom jag inte fick ta med Seth... Härliga, braiga Zara hämtade det åt mig och handlade samtidigt lite åt mig. Underbart. Hon gav mig också en fin bild till mig:


Ha ha !!!!

Så är det alltså med oss. Misstänker att resten av familjen som är sjuk eller har varit sjuka har samma skräpsjuka! Trist, men skönt att vi inte blivit värre sjuka än vi blivit.

Kramar på er från en trött och slutkörd Mia


Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Snufs!

Så jobbigt du har det! Skönt att Stefan komme ri orgon och att du har vänner som kan hjälpa dig!

Grannfrun var orolig för Seth och ringdenyss för att kolla.

Sköt om dig!

Kram

2009-09-28 @ 19:30:06
URL: http://bonnfrua.blogspot.se
Postat av: Anonym

Åh,vad jag tycker synd om er. Har tänkt på Seth hela eftermiddagen och som du vet kunde jag inte låta bli att ringa Grannfrun och förhöra mig. Hoppas ni snart blir bättre igen. Vi ska hoppas att vi inte blir som på den bilden på din blogg om vi får influensan!!

Kram Anita

2009-09-28 @ 20:16:09
URL: http://travtanta.blogspot.se
Postat av: Malin

Hejsan vännen!



Usch vad jag tycker synd om Seth!! Ge honom jättestora kramar ifrån oss! Vi tänker på er och saknar er! Stora kramar!



//M

2009-09-28 @ 21:39:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0