"Babyen"

Idag har Seth målat ett kort till "sin babyen", som han säger. Han säger alltid "min lillasyster", eller "min baby/bebis", men just idag blev det babyen =) Vi talar om för honom att det ju faktiskt kan bli en lillebror också, men han går inte riktigt med på det... Vi är ju två pojkar och en flicka i familjen och då måste det bli en flicka för att det ska bli jämt och rättvist. Ja, så kan man ju också tänka =) Vi ska på ultraljud snart och då får vi se om det blir en pojke eller en flicka. =)


Seths kort till bebisen.


Han har skrivit sitt namn, men S:et blev bakofram så han vände på kortet och skrev de andra bokstäverna åt fel håll. Han blev väldigt besviken över sitt H, som ser ut som ett A, men jag tycker inte det gör något =)

Min underbara syster överraskade mig idag. Hon vann ett jättefint halsband hos designhappens men ville att jag skulle få det istället =) Så Maria skickade det direkt till mig och jag blev så glad så jag grät (vilket jag gör ofta nu för tiden, både pga glädje, ledsnad och ingen orsak alls).


Tack Åsa och Maria för det fina halsbandet!!!

Dagens journalgroda:
"Orkar inte julpyssla som vanligt. Inlägges på IVA för observation."

Kommentarer
Postat av: Mummen

Vilken gullig syrra du har, fast det visste vi ju båda två. Fint kort som väntar på babyen. Han är för go era plutt.

Ha en bra dag

kram mum

2010-04-21 @ 09:01:52
URL: http://mummen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0