Bilder...

Seth vaknade vid 5:00 idag... Det är inte vanligt att han gör det längre. Under sina första 2.5 år var han ingen bra sovare om man säger så och under ca ett år till vaknade han ofta tidigt, vilket innebar runt 5 tiden. Men nu under sista året sover han oftast hela nätter och till 6-6:30, vilket är bra tycker jag. Vi måste ju ändå gå upp den tiden när vi jobbar. Men imorse kom han alltså in till oss vid 5... Han har varit trött idag, vilket alltså inte är så konstigt.
Han tittade på morgonbolibompa och hade som vanligt sällskap av Frodo =) De två är verkligen kompisar.


Frodo och Seth.

Idag var det söndagskul i kyrkan (gudstjänst för hela familjen - särskilt riktad till barn) och Shalom sjöng så ofantligt bra. Jag är såååå stolt över dem.

Efter söndagskul vankades det korv med bröd och sedan åkte alla som ville till badhuset Metropoolen. Jag åkte hem direkt efter söndagskul och la mig i sängen, där jag låg utslagen hela eftermiddagen. Det är roligt när jag kan vara med i kyrkan någon timma, men jag betalar dyrt för det... Jag mår verkligen jättedåligt efter, men det är det värt!

Precis innan Seth skulle i säng tog vi en liten promenad/cykeltur till "stora vägen" som går utanför oss för där växer det vitsippor!! Jippi, våren har kommit hit.


Jag som plockar vitsippor.


Snart kommer marken vara vit av vitsippor här =)


Seth plockade en vitsippa till mig.


Vår alldeles egna solstråle.

Vi såg en Amerikanare när vi gick hem och Seth ropade glatt "Mamma och pappa!! Titta vilken tjusig bil!" Eh, tjusig!? Vi säger aldrig så... undrar var det kommer ifrån. Ha ha.
När Seth lagt sig och jag sa god natt la han handen på sitt hjärta och så sa han: "jag kommer sakna dig i mitt hjärta, mamma." Oj, oj, var får han alla tankar ifrån. Han är verkligen underbar vår son.


Härlig vårbukett!

När man går ner eller upp för vår trappa möter man ofta denna syn:

De är väl härliga!? De ligger och tittar på en när man går upp eller ner och ibland får man en tass i huvudet och då är det oftast från Gandalf, som är den busiga av dem.

Ja, det var lite bilder från vår dag idag =)

Dagens citat ur journalgrodor:
"12 juli skulle patienten ut och jaga katten, började frysa, tog sig några Magnecyl. Mådde ej riktigt bra men reste dock till Eskilstuna. 13 juli födde hustrun en pojke på BB."

Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Vad härliga bilder du visar! Kortet på dig bland vitsipporna är hjättehärligt!

Och ang strumpor... måste man verkligen ha det på sig när man är hemma??? :-)

Önskar dig en bra dag!



Kram

2010-04-19 @ 08:22:04
URL: http://bonnfrua.blogspot.com
Postat av: Mummen

Vad månde bli av denna lilla filosof??? Härliga kort, och grattis till vitsipporna, visst blir man lycklig. Ha en bra dag kram.

2010-04-19 @ 08:43:39
URL: http://mummen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0