Ny hobby

Jag har tänkt mig att testa på att göra lite smycken. Det är hemskt roligt, men det tar nog ett tag innan det flyter på... Idén fick jag nu i veckan, eftersom jag bara ligger här hemma och har inget vettigt att göra och att pyssla med lite smyckestillverkning kan man faktiskt göra i sängen om man vill. Det är kanon att man kan skicka efter pysselgrejer via nätet!!! Särskilt när man bor i en stad där det inte finns så mycket sånt och när man inte orkar gå i affärer.

Detta är mina alster hitintills:

Ett halsband och ett armband.

Det kommer även bli helt andra typer av armband och halsband. Jag har även gjort ett halsband till Seth, som det står just "Seth" på, men det har han bredvid sig i sängen nu när han sover (gulliga unge), så jag får försöka få en bild på den imorgon istället.

Här har vi riktigt aprilväder - men INGEN snö än så länge, hurra!! - men däremot hagel och störtskurar. Det är faktiskt hemskt mysigt när man är inne och det blir mörkt av regnet och det smattrar på fönstren. Försökte fånga störtskuren på bild, men det går ju inte...men här kommer resultatet iaf:


På 80-talet gjordes en underbar serie, som heter Nord och Syd! Jag har alla sex DVDerna =) Köpte dem för några år sedan. Det är allt som allt 18 timmar kostymfilm som förstås handlar om Nord och Sydkriget i Amerika i slutet av 1800-talet. Vad glad jag är att jag har den serien nu, för jag tittar på den just nu =) Det fördriver dagarna bra. För er som inte sett denna härliga serie, så rekommenderar jag den varmt.
 

Stiliga karlar i uniform eller 1800-talskravatter och vackra kvinnor i härliga fina 1800-talsklänningar. Kärlek och vänskap som överlever trots krig... Ja den har allt!

Dagens citat:
"Förr i tiden fick papporna inte lov att föda barn. De tyckte att det var omusikaliskt. Men idag är det vanligt att mamman och pappan föder barnet tillsammans." /Kathrine 6 år

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Åh vad du är duktig! Vilka fina smycken :o) Får man beställa??? ;o)



Önskar jag kunde ta ledigt en hel vecka och komma upp och plöja igenom filmerna med dig...men det får bli en annan gång...när vi är pensionärer kanske...hihi!!



Kram

2010-04-17 @ 20:52:33
Postat av: Mummen

Det är ju jättefina smycken du gjort. Skulle vara kul att se asyd o anord igen. Kan kanske se dem tillsammans med dej o Loisi....

Kram

2010-04-17 @ 21:00:54
URL: http://mummen.blogspot.com
Postat av: Johanna

Fina smycken! Jag vill också se Nord och Syd, jag älskade den serien!

Postat av: Bonnfrua

-"I love you!"

-"I love you too!"

Är inte det ett citat från dessa filmer?!?!?!?!?



Jättefina smycken! Du är duktig du Mia!

2010-04-18 @ 19:40:26
URL: http://bonnfrua.blogspot.se
Postat av: Mia

Hi hi, jo, det är Billy och Brett som säger så, sådär sockersött!! Haha.



Tack så mycket!!!

Kram

2010-04-18 @ 20:03:45
URL: http://pastorsfrun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0