Bästa mamma

Idag var jag ju i Falun och träffade ytterligare två doktorer. Har nu allt som allt träffat nio läkare - 11 om man räknar de två som gjorde ultraljuden i maj och 12 om man räknar med den som gjorde operationen.  De två som jag träffade idag hittade inget konkret fel. Men ont gör det och när den ena undersökte mig gjorde det så ont att jag grät och det hör inte till vanligheterna. Jag har fått olika värktabletter som ska kombineras och vänta tills det blir bättre. Det är antagligen sviter efter operationen som gör att det gör ont. Det är inte så vanligt att det blir så, men det händer, sa de. Jag ska naturligtvis på återbesök också. Så jag får avvakta och se vad som händer.

Stefan ska på Världspingstkonferens i Stockholm denna vecka så jag och Seth packade in oss i bilen och åkte till Kisa och mamma och pappa. Pappa ska visst också till Stockholm denna vecka och har haft svårt att få tag på hotell. =) Det är så många pingstpastorer där nu, som bor överallt.
Det är så skönt att ha mamma att åka hem till när det blir såhär och jag inte riktigt orkar ta hand om Seth själv när Stefan är borta en längre tid. Vilken välsignelse! Det är ju inte självklart att ha en mamma som man kan åka hem till och få hjälp av när man än behöver, men det har jag. Älskade mamma!

Seth ligger i sängen bredvid mig och myser. Han fick vara uppe lite längre och titta på halva "Fångarna på fortet". Det tyckte han var spännande. Han ler hela tiden och säger att det är så roligt att vara hos mormor och morfar nu.

Vi satt i bilen över 4 timmar idag och hann prata stora och små frågor. En av de större frågorna var naturligtvis om Silas, som Seth ofta återkommer till. Dels är det funderingar kring att han vill ha en lillasyster, eller möjligtvis en lillebror, som lever och dels funderar han mycket på att han vill träffa Silas i himlen. Det är också funderingar kring att man kommer till himlen när man dör och det gör de flesta när de är gamla... Han är faktiskt väldigt klok. Samtalet gick vidare in på att ha barn och jag sa att det är det bästa som finns. Han sa att han inte ska ha några barn när han blir stor. Varför inte, undrade jag då förstås. "Jo, för jag kan ju inte ha barn, eftersom jag inte kan laga mat." =) Ha ha, underbara barn. Men det kan man ju lära sig, sa jag då, men det gick han inte riktigt med på. Så ska jag få några barnbarn är det bäst att jag lär honom laga mat =) Ha ha.

Sov gott mina vänner!

Kommentarer
Postat av: Märta

Visst kan man få härliga, givande diskussioner med små barn. De är så kloka och ser ibland klarare än vad vi vuxna gör. Tror nog att mormor känner det gott att få ta hand om dotter o barnbarn när de behöver hjälp.

Hade själv två små töser på besök i helgen. När vi låg i och skulle natta säger den ena tösen O mormor det här är livet. Det värmer ett mormors hjärta.

Mys nu riktigt medan ni är hos mormor och hoppas att värken snart försvinner.

Kram!

Märta

2010-08-24 @ 17:54:58
URL: http://angsgard.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0