Borta bra, men hemma bäst

Oh, så skönt det är att vara hemma igen!! Vi kom hem igårkväll, efter 25 dagar på resande fot. Rom, Halmstad, Karlskrona, Kisa, Linköping, Söderköping, Alingsås, Bollebygd, Dalsjöfors (Borås) och bröllop i Bankeryd är där vi varit. Nu är det såååå gott att vara hemma igen, men oj, vad bra vi har haft det!!!

Katterna hälsade oss välkomna och har försökt vara så nära så nära som det går. =) Mysigt!! Idag har hela dagen gått till att pyssla här hemma och komma i ordning och handla osv.

Vi var ju på bröllop i lördags, då min otroligt duktiga man vigde paret, Elias och Matilda. Jag är riktigt stolt över Stefan =) Elias och Matilda var så fina och så lyckliga. Hela bröllopet var sådär underbart, fint men avslappnat, roligt, bra musik, bra tal osv osv osv. Hela vigseln avslutades med att ett gäng spelade och sjöng "Genom allt" av Carola. Oj, vad bra!!! På andra versen grabbade Elias en mickrofon och sjöng och så sjöng Matilda andra delen av den versen, sedan "dansade" de ut. Riktigt härlig avslutning på vigseln. På bilden härnere ser du när Elias sjunger och Stefan står och fånler bakom =)


Visst är det ett vackert  brudpar!!?? En liten bild på oss också =)

Nu blir det uppdateringar lite oftare, eftersom jag är hemma. Ska bli skönt att komma in i den vardagliga lunken - även om det var underbart att vara borta också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0