Simon, William och Mix Megapolreklam

Idag är Simon och William här och leker med Seth. Familjen ska flytta till annan bostad, på samma ort, så idag jobbar föräldrarna hårt med flytten och pojkarna leker här =) Storasyster är så stor så hon är på läger själv för första gången. Mysigt att få rå om pojkarna lite. Man märker knappt av dem i och för sig för de leker och leker. Nu tittar de på film och har ätit lite mellis, så nu är det till och med tyst i huset =) Så jag passar på att blogga lite, för i eftermiddag kommer ett par gamla vänner, som numer bor i Götet, men är på väg upp till Ö-vik och stannar över natten här. Så ikväll blir det inget bloggande för mig. Ska bli härligt att träffa Pontus och Hanna, deras Norah och det nya tillskottet i familjen, som vi ännu inte träffat någon gång. (Han föddes i mars.)

Här kommer lite bilder på busarna:

Det var inte lätt att få en bild på dem där alla tre är med samtidigt, för de rör sig HELA tiden =)

När vi var hos Simon och Charlotte i fredags, fick Seth en tröja av Charlotte. Han ska ha på sig den hela tiden, men jag har iaf fått tvätta den en gång, så att han kunde använda den igen. Den är vit, så den blir ju smutsig fort - inte för att han bryr sig ;o) Det står "Mix Megapol - den bästa blandningen av mamma och pappa". Cool tycker jag. Gissa var Charlotte jobbar =) Nedanför här, är en bild på den tröjan och en bild på Simon och Seth när de myser i soffan, eller så var det då de busade och Simon håller fast Seth - jag minns inte.

Det är också kort på katterna. Gandalf kommer och lägger sig på mitt huvud för att vara så nära som det går, så jag finner mig själv vakna och ligga utanför kudden =) Så är det även en bild på Frodo, som har en speciell sovstil.


Gandalf på min kudde, Frodo som sover med en skön stil.
Mix megapol tröjan och Simon och Seth.

Vi ses imorgon igen!
Hoppas du kan ta vara på de sommardagar som går.

Kommentarer
Postat av: Sofia Lygdman

Mixmegapol-tröjor har vi tre i familjen, håller med dig, cool och supersöt på samma gång.

Ha det så bra, det har vi :)

Kram Sofia

2010-08-03 @ 15:39:33
URL: http://trebarnslycka.blogspot.com
Postat av: Mummen

Tuff tröja, klart han vill ha den hela tiden. Tvätta behövs det???fniss

Kramen från mum o dad på resande fot.

2010-08-03 @ 20:54:14
URL: http://mummen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0