Nora och dagsfärsk glass

Igår åkte vi till Nora och mötte upp Lovisa med barnen. Vi bestämde att vi skulle ses där för att hämta Seth och passa på att äta lite god Noraglass. Vi satte oss på ett café vid sjön och beställde pannkakor till barnen och lunchmackor till oss vuxna. Det var riktigt gott och mysigt... förutom att det flög omkrng fåglar överallt OCH en bajsade i mitt hår. Mindre trevligt faktiskt. Stefan fick bort det och personalen kom med en blöt handduk, så det gick ju bra, men jag hoppade in i duschen ändå när vi kom hem =)

Efter lunchen köpte vi glass. Jag tycker deras skylt är lite rolig... Dagsfärsk glass sedan 1923... hi hi, hur färsk är den då liksom, om den gjordes 1923. Nä, jag vet att jag är dum =) De gör otroligt god glass. Tyvärr kan jag ju inte äta så mycket, eftersom jag är laktosintolerant, men jag smakade lite av Stefans.
Här kommer lite bilder från vår träff i Nora =)



Seth klädde på sig själv igår. Vet inte om det syns på bilden nedan, men byxorna är bakofram =) Det är som det ska när man klär på sig själv =)



Nu ska vi försöka att bara vara hemma resten av semestern. Vi har en sak kvar att göra och det är att åka till Kålmården på tisdag. Dels för att få gå där och titta på djuren och så, men också för att Stefan ska klappa vargar. Han fick det i födelsedagspresent av mig. Men vi åker över dagen, för vi vill inte vara borta mer än nödvändigt. Vi behöver bara vara hemma nu och jobba på huset och fixa lite här inne.

Take care!!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Noraglass är gott!

2010-08-07 @ 15:57:18
URL: http://www.livet-enligt-blogspot.com
Postat av: Anna

Åh mysiga Nora, det var allt för länge sen jag var där. Välkomna hem igen. Kram Anna

2010-08-09 @ 11:00:44
Postat av: Kjell

Inte för att jag vill vara petig, men eftersom du skriver så bra i övrigt så tänkte jag lite försynt påpeka att Kolmården stavas just så och inte med å.

Sköt om dig!

2010-08-12 @ 20:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0