Dan före Dan...

Dagens väder:
I Avesta: -15 sol/moln. I Kisa: -7 snö och blåst.

Oh, snart är det julafton. Jag undrar om barnen eller jag är mest spänd :) Nä, det är nog barnen.

Stefan är fortfarande sjuk, men orkade iaf följa med idag. På förmiddagen städade jag och Seth och jag åkte runt lite och uträttade de sista grejerna som skulle göras. (Sådant som Stefan skulle gjort om han varit frisk och jag jobbat...) Vid 14 tiden kom vi iväg och det var rätt så tomt på vägarna. Vi hämtade upp svägerska Lovisa i Örebro där även MAX fick ett besök :) Efter det for vi mot Kisa där mamma, pappa, Marcus, Hugo och Alva väntade. Resan tog runt 5 timmar och den brukar ta 4 timmar. Det var halt, så jag körde lugnt och försiktigt. Tack och lov så var det inte så mycket trafik på de vägar vi åkte på. I en backe höll vi inte på att komma upp för det slirade och slirade, trots att jag körde försiktigt. Så halt var det och vi tackar Jesus för att vi kom fram välbehållna.

Väl i Kisa blev det full fart på barnen. Att lägga sig var inte att tänka på. Det fnittrades och busades in i det sista. Till slut, strax före 22 somnade de äntligen. Hoppas nu de sover lite längre än vanligt imorgon, men det är nog ingen risk, eftersom det är julafton ;)

Imorgon kommer min mormor och morfar hit och syster med familj. Det blir fullt hus och full rulle hela dagen.

Nu önskar jag dig, min bloggvän, en riktigt God Jul. Hoppas du har det bra, hur du än firar denna helg. Kom ihåg att du är värdefull och viktig!!


God Jul från oss

Kommentarer
Postat av: Cissa

Åh, vad skönt att ni kom fram ordentligt!



Hoppas nu att ni får en lugn och mysig jul och att Stefan mår lite bättre!

2010-12-24 @ 09:20:48
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com
Postat av: Johanna

God Jul!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0