Inställd träning och klappar

Dagens väder:
ca-18 nu på kvällen, stjärnklart och härligt =)

Tyvärr är det så kallt att Seths skidträning blev inställd. Han storgrät när han fick veta detta, men lugnade sig när jag lovade att ta en promenad där han fick åka skidor när Stefan kom hem från sitt jobb senare under kvällen.

Innan det gjorde vi mintkyssar och de blev faktiskt lyckade. Jag tycker det är lite svårt att göra dem, så jag blev nöjd.


På promenad


Med på promenaden var Frodo...



Imorgon blir det äntligen luciafirande för Seth. De är ju alltid på "Lokalen" på onsdagar så därför är det alltid på onsdagen närmast lucia som vi får komma och fika och lyssna på sång. Idag har det övats här hemma på "Sakta lucia" (ja, han sjunger så ;)), "En sockerbagare", "Tipp tapp" osv. Oh, vad jag älskar när barn sjunger. Det spelar ingen roll hur det låter, jag blir alltid rörd med tårar i ögonen när jag än hör barn sjunga :)

Jag har även fixat iordning en julklapp idag, eftersom vi ska ha med oss det till jobbet imorgon. Vi ska äta julbord och ha lite julklappsutdelning. Jag är ju anställd av landstinget och de har inga pengar till att ge oss något, så vi fixar med klapparna själva :) Jag har med mig en presentpåse med saffransskorpor, julsenap och knäck. Det blir väl bra?

Hoppas du har en skön kväll!!!


Kommentarer
Postat av: Minna

Mysigt! Ja du vet ju lite hur det är att jobba där jag jobbar. Där får man vara glad om man får ett helt julbord :/ Presenter får man inte. Fast jag vet personer som jobbar inom landstinget som får julklappar i form av presentkort. Så det beror nog lite på vilken kommun eller landsting man jobbar i.

2010-12-15 @ 07:30:45
URL: http://tjejmamma.blogg.se/
Postat av: Johanna

Staffan var en saffranslängd är annars en fin sång!

2010-12-15 @ 16:15:33
URL: http://www.johannasjulblogg.blogspot.com
Postat av: Susi

Ja, landstinget i ett nötskal, suck. :) Men vi får iallafall rabatt på gymmet, alltid nåt!

2010-12-15 @ 16:58:59
URL: http://www.livetmusikochceliaki.net
Postat av: Marie Breskic

Mintkyssar ja ... de har jag aldrig lyckats med, men inspirerad av din framgång gjorde jag ett nytt försök. Och ett nytt. Och ett till :D . Till sist smälte jag choklad och bredde ut på ett bakplåtspapper och så hackade jag min i förtid stelnade mintsmet i småbitar och strödde över chokladen. Bara att bryta och äta. (Men jag har inte gett upp. Jag ska prova nya varianter i veckan. Så det så!)

2010-12-20 @ 11:41:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0