Lite av varje, lite av räv.

Rubriken är ett uttryck från min mormor. Hon sa/säger så om det mesta när det är lite av varje =) T ex ingredienser i en maträtt...

Detta inlägg kommer alltså innehålla lite av varje, lite av räv ;o)

Idag har det snöat mycket här, men det är nog ingen nyhet. Det är ju snö över hela Sverige nu. Stefan var ute och skottade medan Seth och jag matade fåglarna. Det var inte lätt att komma fram till fågelhuset som är i ett av våra träd på baksidan. Seth började gå först och skottade en väg till oss, men det var för svårt, så jag fick gå först och göra väg. Snön räckte upp till låren på mig... Jag tycker ju det är mysigt med snön, men det börjar bli mycket nu, eftersom taken tyngs ner och det finns ingenstans att göra av snön på vägarna. Det är trångt nu utmed vägarna här och det går knappt att mötas.

Har varit riktigt trött idag, så nu på kvällen har Seth och jag halvsuttit i vår säng och han tittade på Pippi Långstrump och jag läste en bok. Det var mysigt och skönt. Stefan är iväg till kyrkan på Lussebandyutvärdering. Hoppas han kommer hem snart =) Saknar honom och vi har mycket att prata om just nu.


Seth och Frodo myser och tittar på Pippi Långstrump.


Katterna håller mig sällskap när jag sitter här för mig själv nu när Seth sover och Stefan inte kommit hem ännu.

Som jag berättat förut, börjar mina barncitat ta slut, men i Annas födelsedagshäfte fanns lite andra roliga citat och grejer, som jag kommer börja använda istället =)

Dagens citat som är en sportgroda:
"Servern hade en hastighet på 205 km/tim, som en moped ungefär..." Thommy Engstrand

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej min vän! Hoppas du piggat på dig lite nu. Så trevligt att jag kan få bidra med nåt på denna trevliga blogg :-). Kram Anna

2010-02-05 @ 14:06:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0