Migrän...

...är inte något roligt att ha. Det var länge sen nu, men jag får det då och då. Vaknade med fruktansvärd huvudvärk igår morse och låg i soffan hela dagen. Stefan och Seth åkte till kyrkan och efter det hade Stefan ett möte han var tvungen att vara på. Seth följde med Frida och Rebecka hem och var där under tiden. Efter det skjutsade Stefan Seth till Lucas och Oliwer, eftersom Lucas frågade Seth om de skulle leka efter mötet. Tänk att de blivit så stora  nu =)
Det var faktiskt skönt för mig, eftersom det är svårt med ljud när man har migrän.
Idag vaknade jag också med huvudvärk, men gick upp och gjorde mig iordning. Efter en stund fick jag ge upp, eftersom det blixtrade i huvudet och jag mådde illa. Jag har sovit under hela förmiddagen, med en kudde över huvudet, för att ta bort ljus och ljud =) Nu har jag vaknat till liv lite, men dagen kommer nog spenderas i sängen, eftersom huvudet fortfarande gör ont, även om blixtrandet och illamåendet gått över.


Den här fina tavlan gjorde Seth till mig med hjälp av Rebecka, för att jag skulle må bra igen =)


Seth och Frodo myste bredvid mig för en liten stund sen, men nu är Stefan och Seth iväg och uträttar lite "ärne" på stan.

Ska passa på att vila nu när jag är ensam hemma =)

Kommentarer
Postat av: Robert

Hoppas att du snart mår bättre, vännen.

2010-02-01 @ 18:16:51
URL: http://www.robertakesson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0