Del av min dag i bilder.

Idag sov vi ganska länge, Seth och jag. Vi vaknade till liv vid 7- tiden och det var skönt. Vi låg kvar och drog oss. Underbart!!! Vi åkte ner till "stan" och fikade med Frida som är hemma och hälsar på i helgen. Seth fick även välja en ny pyjamas och det blev en med Star Wars på. Han har ingen aning om vad det är, men han vet mycket väl vad det heter och att det är "coolt" =)
På eftermiddagen när Stefan kommit hem gjorde vi oss iordning för att gå på 40 årskalas, där vi nu varit. Det var riktigt roligt. Eftersom vi inte hade barnvakt, fick vi åka hem innan det var slut.

Nog talat för idag. Här kommer bilder från dagen:


Vårt hus i vinterskrud! Det är så stora snövallar utmed vägen så man kan inte mötas... Vi bor alltså på en enkelriktad väg just nu =)


Fåglarnas hus i vinterskrud. De fick lite påfyllning av sin mat idag.


Seth och jag fixar Annas 40 årspresent. Ett "pengaträd". Enkronor som "jord", gurka som stam och tjugor som blad. Inte snyggt, men roligt =)


Festklara paret.


Seth var sååååå fin! (Nu hör jag hur min syster säger: "ha ha minipastor" =)


Anton och Noah var också med på kalaset. (Anna är deras moster) Jag bad Anton och Seth le och Anton lyckades riktigt bra, men Seth gör någon annan konstig min...


Det vackra födelsedagsbarnet. (Anna)


Nu är Simon och Charlotte här. De ska flytta mot Borås, vilket är riktigt trist för oss, men roligt för dem. Sista kvällen med gänget helt enkelt.

Jag har ju försökt skriva barncitat varje dag, men har haft svårt att hitta nya. Anna hade fixat ett häfte till festen där hon skrivit en del barncitat. Några av dem har jag redan använt, men några nya fanns det, så här kommer ett till.

Dagens barncitat:
"En hästkraft är den energi som går åt för att dra en häst femhundra meter på en sekund".
Eyvind 10 år

Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

det tänkte jag inte alls!

Jag tycker faktiskt det är gulligt när barn är lite uppklädda sådär. (fast det finns gränser) Seth är ju ursöt, han har blivit så stooooooooooor!

Kram!

Förresten visste jag itne att ni bodde norr om Dalälven. Alltid lär man sig nåt nytt. :-)

2010-01-31 @ 18:46:44
URL: http://bonnfrua.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0