Återblick

Jag har suttit och tittat på gamla kort. Eller gamla och gamla, några år gamla. Det är så roligt!

Här är  Stefan och jag i början av 05.

Ja, sisådär snygga liksom...

I oktober 2005 genomgick Stefan en stor ryggoperation, där de tog ben från höften och satte så att ett par kotor i ryggraden blev en kota. Han stelopererades alltså =). Han fick en lång rehab tid. Han låg kvar ungefär dubbelt så länge som man brukar efter en sådan operation. Jag var ganska så gravid när detta gjordes och jag hade en urkgraviditet. Jag var hos honom varje dag under besökstiden, eftersom jag ändå var sjukskriven och hemma.  

Kort taget från sjukhussängen.

Så på juldagen 2005 kom vår älskade son. Han var beräknad till den 24, men väntade en dag =)

Detta är på Annandagen (26 december). Knappt ett dygn gammal/liten...


Den 27 åkte vi hem... Två dagar gammal/liten =)


Charmtroll

När han var ca två månader fick han RS virus och blev riktigt sjuk för första gången. Vi blev inlagda på USÖ i fyra dygn. Han var blå runt munnen när vi kom in. När vi åkte hem sa den ansvariga sjuksköterskan att det inte var så bra när vi kom in för han syresatte inte blodet alls bra (minns inte siffrorna längre)... Men det sa de inget om när vi kom. Det var bra, för då hade vi oroat oss mer =)

En sjuk Seth några timmar innan vi åker in med honom.

Under Seths första halvår pluggade Stefan och det var riktigt bra (förutom för Stefans studier ;o) Detta gjorde att han kunde vara med när Seth och jag låg inne och om jag behövde få sova någon morgon då och då, så gick ju det oftast bra (om han hade självstudier). Han bestämde sig innan Seth föddes att han skulle gå på babysim med honom så det gjorde vi! Jag var också med och det var en riktig höjdare att göra tillsammans!


Seth och Stefan. Seth ca tre månader =)


Här ett halvår. Underbar, varm sommar.


Här är han ca 8 månader. Han var tidig med att vilja gå och gick gärna på detta sätt. När han var ca tio månader började han trava runt själv.


När flyttlasset skulle gå från Örebro till Avesta, hjälpte han till att packa på sitt egna lilla vis =)


Här ett och ett halvt år och älskar att hjälpa till att klippa gräset.


Tvåårsdagen!

April 2008. En av gångerna vi fick åka till akuten. Seth hade ögoninflammation och när han vaknade efter sin middagslur bara skrek han och kunde inte öppna ögonen. Han var helt igensvullen och kunde inte se något. Det började rinna blod ur ögonen och jag blev livrädd. Stefan jobbade i kyrkan, eftersom det var en ungdomskonferens där och jag fick inte tag på honom. Jag ringde Ullis som fixade att hennes svåger kom och hämtade mig och Seth och så åkte vi till akuten. Jag sms:ade Stefan och sa att vi var på väg till akuten och att det rann blod ur Seths ögon (roligt sms att få...) och han kom farandes i full fart från kyrkan så vi kom dit samtidigt =) Han körde nog inte lagligt då =) Vi fick antibiotika att droppa i hans ögon i nästan 14 dagar innan han var helt bra.

Här ser han "bra ut" om man jämför...


Gräsklipparen fungerar bra att hjälpa till att skotta snö med också. Här blir han snart tre år.


Snart tre och ett halvt år =)


Och så till slut nu, här julen då han fyller fyra år!

Jaha, nu har ni fått se vår lilla skatt växa från bebis till fyraåring =)

Dagens barncitat:
"Jag ser på det så här: Att kyssas är kul om du tycker om det, men det är ett fritt land och ingen borde tvingas till det." Trey, 8 år


Kommentarer
Postat av: Johanna

Fina bilder!

Postat av: Lovisa

Usch vad många eländiga sjukdomar han har varit med om under sina fyra år.



Hoppas ni håller er friska och krya ett tag nu. Själv är jag hemma med Alva som fick 39 graders feber på dagis idag.



Kram Lovisa

2010-01-14 @ 21:05:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0