Hushållsgöra

Förra året fick jag ett presentkort av Stefan där det står att han ska sköta allt hushållsgöra under en hel vecka och frukost på sängen ingår =) Jag kunde aldrig utnyttja detta presentkort förra året, eftersom Stefan aldrig var hemma en hel vecka, men denna vecka är vi hemma mycket så nu passar jag på. Jag valde själv att inte få frukost på sängen idag och imorgon, när jag jobbar, eftersom det blir så tidigt då. Han tar sin uppgift på fullaste allvar. I morse när jag skulle vira lite gladpack runt min macka som jag skulle ha med mig till jobbet, ropade han NEJ! Jag fattade ingenting och frågade vad som var fel. "Det där ska inte du göra, det är hushållsgöra", sa Stefan då. "Eh, okej" sa jag... Efter middagen ville jag duka undan min och Seths tallrik och då fick jag höra detsamma igen. Oj, vad nyttigt detta är för mig =) Jag är inte van att inte göra något här hemma. Jag känner mig fruktansvärt lat. Just nu dammsuger han däruppe och jag bloggar... Känner mig som sagt oerhört lat. Men han är noggrann med att jag inte ska göra något, eftersom det är en present till mig.


Min fantastiska man...

Oh, höll på att glömma: När Marcus och Lovisa kommit i lördagskväll tävlade Marcus och jag med Seths bilbana och gissa vem som vann!!?? JAG! Ha ha. Det var roligt vill jag lova =)

Dagens barncitat:
"Förr i tiden visste mannen var barnen var eller var de kom från. På Fars dag firar man att han har förstått det".
Nina, 7 år

Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Oh vilken bra present!!!! kanske skulle Strefan tipsa sina svågrar... :-) Men jag ska inte klaga, jag får mycket hjälp här hemma, allafall så här års...

Kram!

2010-01-04 @ 19:24:45
URL: http://bonnfrua.blogspot.com
Postat av: mummen

Vilken bra present,hoppas du kan njuta av den.Visst är det svårt att släppa kontrollen, men nyttigt. Ha sköna dagar nu. Kram kram.

2010-01-05 @ 10:03:09
Postat av: Madelli

Tack!

Japp jag har kluddat lite ;)

Hoppas allt är bra med er,ser så ut på det söta kortet hihi :)kram

2010-01-05 @ 18:42:46
URL: http://madelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0