Alingsås

Alingsås... här bodde Stefan och jag från det att vi gifte oss 2000 till sommaren 2003. Det suger faktiskt till i magen av saknad, nu när vi är här och hälsar på... Det var en härlig tid i vårt liv!

Två sekunder efter att vi kommit hit lekte barnen med varandra som om det inte var någon tid alls sedan vi träffades sist. De har lekt och lekt och lekt, så Seth har somnat av utmattning på kvällen =) Tyvärr har det regnat så vi har inte kunnat vara ute något direkt, men vi tog en tur till IKEA (Malin och Olof är IKEA fans ;o)) och barnen lekte i lekrummet och vi vuxna gick snabbt igenom och fyndade grejer.

Vi har skrattat så tårarna sprutar och magen kniper - vilket har varit så skönt och befriande. I tisdags urnsatte vi Silas och vi var rejält trötta och slitna när vi kom hit i onsdags, men här är vi som vi är och det har varit så skönt att kunna prata om allvarliga och ickeallvarliga saker tillsammans med goda vänner.

Igårkväll kom glassbilen förbi och här nedanför ser ni hur glada barn kan bli när man fått lägga i glassen i frysen och veta att de ska få smaka glassen nästa dag =)

Malin köpte sushi till kvällsmys och jag bestämde mig för att smaka en bit... Jag är inte övertygad, men det var inte äckligt heller (det var ingen fisk utan en vegetarisk variant).


Glada barn och sushi.

Idag drar vi vidare till Borås där Stefans bror bor. På väg dit tar vi turen förbi Bollebygd och Simon och Kalott (som Seth säger om Charlotte). De har köpt hus och vi är nyfikna på att se hur det ser ut. Sedan åker vi till Stefans bror dit farmor också kommer för att vara barnvakt imorgon, då vi ska på ett bröllop i Bankeryd och Christian och Emma-Karin ska på ett bröllop någon annanstans. På söndag åker vi hem!!! Oh, vad jag längtar. Vi har haft en underbar semester, men 25 dagar hemifrån är mycket. Det ska bli skönt att komma hem =)

Vi ses antagligen på måndag, för på väg hem på söndag stannar vi till i Örebro och träffar brorsan med familj för att få en bra paus i åkandet. Så vi kommer hem sent på söndag så jag kommer blogga på måndag.

Kramar

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Härligt Mia!!! Vad kul att du vågade dig på en bit sushi ;o) Då kanske vi kan äta lite hemlagad variant nästa gång ni kommer hit (inte på söndag dock..hihi)



Skönt med semester och att få flänga runt och hälsa på kompisar men som sagt...hemma är alltid bäst! Ska bli kul att ni tittar förbi iallafall. Ska bli mysigt att hinna prata en stund. Kraaam

2010-07-30 @ 13:20:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0