...

Ikväll känns det lite tungt...
Anledningen/anledningarna:

- Jag orkar inte riktigt jobba 75%, jag blir oerhört trött och okoncentrerad.

- Jag har fått veta att en kompis farfar inte vaknat dagen efter en stor operation. Jag vet inte vad som orsakat detta, men jag ber för familjen och för farfarn, att han ska vakna och må bra!

- En barndomskompis fick igår veta på ultraljudet att deras bebis inte lever längre. Bebisen var 18 veckor (precis som Silas). Hon kommer gå igenom en förlossning på måndag. Tänk gärna på henne då! Jag kommer be för henne och hennes familj! Det som ändå känns bra är att vi pratade en stund ikväll via datorn och det känns bra att kunna vara med och svara på några av de frågor som kommer upp kring det praktiska t ex kring förlossningen. Det är skönt om det vi varit med om kan vara till hjälp för någon annan. Någon mening med att förlora ett barn, finns inte, men det kan alltid komma något meningsfullt ur det som hände. Usch och fy för att människor måste gå igenom sådant här...

Det positiva under dagen har varit:

- Roliga jobbarkompisar.

- Solig eftermiddag.

- Goda vänner.

- God fruktsallad.

- Bra bok.

- Seth.

- Stefan.

- Att jag har min tro och trygghet i Gud.  


Kommentarer
Postat av: Johanna

Måste vara skönt för din kompis att ha någon att prata med, som vet vad det handlar om. Starkt av dig att kunna vara ett stöd. Hoppas du själv får en bättre dag idag!

2010-07-02 @ 07:23:06
URL: http://www.livet-enligt-blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0