Hej

Det gick bra att åka till jobbet idag. Jag gjorde i och för sig inte så mycket utan träffade bara min chef. Vi har lagt upp en plan hur jag ska kunna återgå till arbetet och det känns jättebra. Ska dit ett par timmar imorgon igen och på torsdag är det planeringsdag, så den dagen blir lite längre, men då kan jag vara hemma på fredag istället. Jag är så välsignad med ett jobb som jag gillar och med en chef som är bra och kollegor jag trivs med. Jag blir trött snabbt, men det får jag nog räkna med ett tag nu och det känns allra mest positivt att vara tillbaka på banan igen. Det tar allt ett tag att ställa om sig från att ha räknat med att vara hemma i över ett år till, till att gå tillbaka till jobbet nu. Men som sagt, det känns mest positivt.
Det som var riktigt tråkigt att höra när jag kom till jobbet är att en fd kollega gått bort, för tidigt, i cancer. Denna skitsjukdom. Känns riktigt sorgset faktiskt.

Nu är Seth nyduschad och ska titta på Bolli snart. Stefan ska till kyrkan igen om en stund och jag själv ska nog läsa en braig bok, som Stefan lånat på bibblan. Räven heter den av Michael Connely. Bra deckare =)

Hoppas du har en bra kväll! Tack alla ni som tänkt på mig idag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0