Hoppsmatta

Seth har länge velat ha en "hoppsmatta", som han kallar det, alltså en studsmatta. Så nu har vi sparat pengar i en spargris och så tog vi pengarna jag fick in på loppisen i lördags och åkte och köpte en hoppsmatta. Gissa om Seth var glad!?



Tyvärr var den konstig i skyddsnätet, så vi (Stefan) monterade ner den och åkte och bytte och då köpte vi storleken större och den satte vi ihop nu i eftermiddag. Jag kommer inte hoppa i den själv, men jag är så glad att Seth har en nu =)

Katterna var förstås med när vi pysslade med byggandet. Gandalf (Pling) passade på att klättra i träd =)



Och Frodo (Plong) passade på att klättra upp på grannens garage...

Längst till höger syns min smutsiga hand... Man blir smutsig av att sätta ihop en studsmatta =)

En helt annan sak, som hänt de sista nätterna och dagarna är att en helsvart stor katt har dragit runt på vår tomt. Härom natten vaknade Stefan och jag med ett ryck när våra katter började "skrika". Precis utanför vårt sovrum, ovanför  trappen var den där stora svarta katten - och den gav sig på våra katter... i deras hem, mitt i natten!!! Stefan sprang efter den men den var snabb och sprang ut genom kattluckan. Vi kan låsa kattluckan så att bara våra katter kan komma in genom den, så det gjorde vi direkt. Det har ju inte behövts förut... Så igårkväll när Stefan och Seth tittade på Bolli, hörde de hur Gandalf och den andra katten började slåss. Det visade sig att den andra katten lurpassat på Gandalf när hon kom ut genom luckan och flög på henne. Elaka katt!!! Stefan fick tag på katten och körde iväg den. Nu ligger vår vattenslang ute så att vi kan spruta lite vatten på den om den kommer tillbaka. Dum katt som ger sig på våra katter i och vid deras hem. Det är väl en sak om det blir bråk ute på området, men inte i vårt hem... Knasigt. Sid (vår förra katt) hade en kompis som kom och hälsade på, men de lekte ju med varandra. Den här katten ger sig på och slåss med våra katter. Hoppas den inte kommer tillbaka...

Nu kom Jacob och Matilda så nu är det bäst att jag är social =)
Hoppas du har en fin kväll!

Kommentarer
Postat av: Mummen

Lycka för Seth med hoppsmatta.

Vad fint du gjort med bilderna. Den på "pling" är ju jättefin.

Kram

2010-06-16 @ 18:32:55
URL: http://mummen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0