I´m lovin it...

...eller inte.
Idag åkte vi till McDonalds i Hedemora och åt middag. Det var mest för att göra en liten utflykt, för maten är ju sådär. Jag mår nästan alltid illa när jag ätit mat där - om jag inte äter sallad, men den blir jag inte mätt av... Ja, ja. Seth var så glad och idén kom från mig, för jag ville göra en liten utflykt =) Vi brukar ha svårt att få i Seth mat här hemma, hos dagmamman äter han som en häst =) Men idag åt han upp all sin mat på Mc. Bra det!

Nu ska ni få höra något, som jag tror ni kommer skratta åt och tycka jag är patetisk, men kom ihåg att mina hormoner fortfarande är ur balans...
Jag följer Biggest Loser på 5:an varje vardagkväll. Det är faktiskt jättebra. Jag började följa det när jag var gravid, eftersom reprisen går dagtid och jag låg ju bara här hemma och tittade på TV - typ. Sen fastnade jag och nu är det snart final. Idag handlade programmet om de fyra sista, som fick springa ett maratonlopp. Ett MARATONLOPP!!! Wow. De har ju inte precis hunnit ladda för det. De fick veta det knappt en månad innan de skulle springa. Jag tycker det är imponerande och när de kom i mål, grät jag. Ja, jag vet att det är patetiskt, men jag grät =) Det är skönt att släppa fram känslorna även när de är patetiska ;o)
Jag tror även att jag tycker om programmet, eftersom det inspirerar mig. Jag har alltid (nästan) varit lite överviktig och när jag fick Seth gick jag upp massor i vikt och det tog ett tag att gå ner det och nu har jag gått upp massor igen, när jag var gravid med Silas och än har jag inte orkat ta tag i det. När man själv har övervikt är det härligt att se andra kämpa och lyckas och det inspirerar till att själv försöka gå ner. Nu menar jag inte att människor behöver gå ner massa i vikt!!!! Men jag behöver, eftersom mitt BMI är för högt för att vara hälsosamt. Jag tänker på hälsa och inte på utseende!

Blev ju bara text idag igen så nu skickar jag in en bild på Seth:

Detta kort är taget när han kom hem efter en dag hos dagmamman och de hade varit på daghemmens dag och blivit målade till pirater =)

Jag har läst färdigt Räven av Michael Connely idag och behöver något nytt att läsa... Några förslag? Jag har en triologi av Nora Roberts kvar att läsa, men jag väntar på att den första boken ska lämnas tillbaka på bibblan så jag får låna den. Förresten, Räven var jättebra!

Ha en härlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Robert

Du är så skön Maria!!

"Välkommen till Harmony" (http://bok.nyamusik.se/index.php?main_page=product_info&products_id=27781) är ju en rolig bok om du inte är sugen på deckare förstås.

2010-06-09 @ 21:58:04
URL: http://www.robertakesson.se
Postat av: Johanna

Jag har ju lite boktips på min blogg. Upptäckte en ny (för mig) deckarförfattare nyss, Carin Gerhardsen, sen har Anna Jansson, Marian Keyes och Mari Jungstedt kommit ut med nya böcker.

Postat av: Jenny

Jag är precis som dig när det gäller McD, mår illa efteråt och salladen är värdelös, tråkig och man blir inte mätt.



Jag är ofta TV-patetisk, kan gråta av nästan vad som helst! En sån söt liten priat du har... :)



Kram Jenny

2010-06-10 @ 22:34:09
URL: http://www.ebifamiljen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0