Katter och Loppis

Det är inte alltid det är roligt att ha katter...
Här är några minus:
-de fäller sin långa päls överallt
-de drar in mycket sand och skräp i sin päls, som ramlar av på köksbord, säng och golv...
-vi har fått börja plocka fästingar på dem... Fy vad äckligt det är.
-de tar in möss!!! (vilket de gjorde inatt och lekte med stackaren på vårt sovrumsgolv!! Yeeeeek).

Försöker just nu komma på varför jag brukar tycka om dem så mycket ;o)
Men det är ju inte så svårt att påminna sig om det... De är ju väldigt härliga och söta, men jag tycker INTE om när de tar in möss. Jag vet ju att de gör det, för så gör katter, men jag gillar det inte. Inatt tog de in en näbbmus, som de inte ens äter. Sadistiska djur som bara leker med sitt byte. Det är ju deras natur, men jag skulle tycka bättre om deras natur var att bara vara söta och busiga =)


Monster eller söta, eller kanske både ock...?

Ja, ja, det positiva överväger och de är hemskt roliga och härliga. De har varit ett fantastiskt sällskap nu när jag varit hemma så mycket.

Imorgon ska jag och Lina stå tillsammans på en loppis här i Avesta i Avestahallen?? tror jag den heter. Kom gärna dit om du har vägarna förbi. =) Idag ska jag fixa lite inför det. Jag har gått igenom förrådet och lite av Seths kläder, men det ska ju organiseras och prissättas också, vilket jag ska göra idag. Växelkassa måste också fixas idag. På eftermiddagen ska vi åka och fira studenter/student som är med i kyrkan. Det blir roligt =)

Hoppas du får en skön dag!

Kramar

Kommentarer
Postat av: Mummen

Monstren är ju söta och goa och det är de väl den största delen av tiden, iaf när de ligger så där tillsammans. "Dumheterna" är ju inte långvariga. Fast jag håller om att dessa möss som de har tendens att vilja visa upp, inte är trevliga.

Lycka till med loppisen

Kram

2010-06-11 @ 15:10:33
URL: http://mummen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0