Min fina man

 

 Stefan får första Paul Kobylarz stipendiet.

  

Paul Kobylarz, tidigare kaplan för flertal ishockey-VM-turneringar och olympiska spel, samt ordförande för Sport for Life, börjar nu dela ut stipendier under sitt eget namn. Det första Paul Kobylarz-stipendiet ges till Stefan och Pingstkyrkan i Avesta.
- Det har varit ett svårt val mellan flera värdiga stipendiater, säger Paul Kobylarz i ett pressmeddelande
Det som fällde avgörandet var Stefan "nydanande roll som brobyggare "mellan den lokala församlingen och en gren av idrottsrörelsen där kyrkan hittills varit näst intill osynlig.
Stefan är tillvardags ungdomspastor i pingstkyrkan i Avesta och kaplan i Masarna Speedway. Stefan och pingstkyrkan erhåller stipendiet "för ett banbrytande idrottsarbete som resulterat i Sveriges första klubbkaplan inom motorsport och stärkt kyrkans förtroende och synlighet i samhället."
Det är Sport for Life som har instiftat Paul Kobylarz-stipendiet i syfte att" uppmärksamma och stötta personer som vill göra pionjärinsatser inom idrottsmission, inom eller utanför Sveriges gränser".
Stipendiet delas ut den 14 juli, i samband med den årliga sportgalan som arrangeras under Sportveckan på Gullbrannagården. Prissumman är på 10 000 kronor.Kopierat från:
http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=216630

Jag är så stolt över honom. Vi har vetat om detta ett tag men de har inte velat att vi sagt något. Stefan kommer få stipendiet på Gullbranna i sommar, när Sport for Life har sin vecka där. Härligt. Vi har blivit bjudna dit hela familjen så vi får tillbringa några dagar där. =) Stefan får förstås inte pengarna själv, utan de ska gå till något som har med sport och Jesus att göra genom vår församling. Det blir jättebra!

Imorgon kommer han hem =) Jag längtar!

Kommentarer
Postat av: Robert

Wow!! Stort Grattis till Stefan!

2010-06-23 @ 00:37:46
URL: http://www.robertakesson.se
Postat av: Bonnfrua

Oh vad kul!

Grattis säger vi allihop till er!

2010-06-23 @ 18:59:35
URL: http://bonnfrua.blogspot.se
Postat av: Johanna

Roligt! Grattis!

2010-06-24 @ 09:14:32
URL: http://www.livet-enligt-blogspot.com
Postat av: Julia Djerf

Sort grattis till maken, vad roligt!

Något som också var kul var att din rubrik "min fina man" stod i kombinationn med en raklambild på en smal, brun, kvinnlig mage precis ovanför....men sen fick jag det att hänga ihop..;)

Trevlig midsommar!

2010-06-24 @ 12:39:50
Postat av: pauli♥

hoppas allt är bra idag :) kram

2010-06-24 @ 12:50:19
URL: http://paulinabladh.blogg.se/
Postat av: sara

grattis :D

2010-06-24 @ 13:00:28
URL: http://ensara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0