Update och redigeringsprogram

Här kommer en liten uppdatering, för er som är intresserade. =)
Nu har jag pratat med Falun och jag kan avvakta till imorgon, eftersom jag inte har feber. Det känns bra, eftersom jag ändå har en tid då och jag blir lite lugnare när jag inte behöver komma in akut. Men ont gör det, men jag har starka värktabletter att ta, så jag får gå på dem idag också. Ska åka till Stefan, som börjat jobba igen och fika nu på förmiddagen. Det är bra att ha något konkret att hitta på, annars är nog risken att jag blir liggandes i sängen och tittar på film tills Seth kommer hem =) I och för sig en lyx man kan unna sig när man inte mår bra, för sen när vardagen kommer med jobb och allt, då blir det inget med att titta på film om dagarna =)
Jag måste bara tillägga att jag tycker vi har otroligt bra sjukvård här i Sverige. Nu har jag iof inte varit någon annanstans, men det är oftast bra bemötande och man får bra hjälp. Så är det ju inte överallt.

Nu till något helt annat. Mamma mailade mig en adress till ett roligt bildredigeringsprogram, så igår satt jag och lekte lite med bilder. Detta blev lite extremt, men det var kul =)



Hoppas du får en härlig dag i solskenet!!! Här är det redan varmt och gott.

Kom ihåg att du är värdefull och att det inte finns någon annan som du, så det är viktigt att du är du =)

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej Vännen! Tack för alla goa meddelanden...är så gott att få skratta ihop :o)) Nu är det verkligen kaos i min hjärna!! Intensivt plugg idag/kväll/natt i morn har jag den avgörande tentan inför T4 och sen fre-lö ska jag sitta med en inlämningsuppgift, puuh! Men sen, sen är det SOMMARLOV, jipiiii!! På söndag åker vi ju till Riga, det ska bli så skönt. Sen vill jag gärna träffas och prata ihop oss lite inför loppisen :o) Ha det gott och KRYA PÅ DIG NU!! KRAM Lina

2010-06-02 @ 09:32:16
URL: http://www.homebylina.blogspot.com
Postat av: Lovisa

Hej! Vad skönt det är med bloggen...och tack för att du orkar och vill uppdatera den så att jag hänger med i vad som händer och hur du mår. Har redan ett hemskt dåligt samvete för att jag hör av mig så sällan...Det är en dålig ursäkt men jag har fullt sjå att få vardagen att gå ihop och hjärnan hinner inte alltid med i vändorna :oS Men jag tänker på dig dagligen och hoppas verkligen att du ska få må bättre snart!!



Och det där redigeringsprogrammet...visst är det kul!!!!! Marcus är måttligt road dock...för det innebär ju att jag sitter ännu mer med datorn i knät och "leker" med bilder ;o)



Må så gott kära syster!!!



Kram Lovisa

2010-06-02 @ 10:19:22
Postat av: Mummen

Vilken häftig bild.

Kram

2010-06-02 @ 17:23:07
URL: http://mummen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0