Blommor, glass och mazariner

Det är flera av mina vänner ute i landet, som undrar hur jag mår nu och detta är ju ett bra forum att berätta det på, så får de som vill veta, veta =).
Jag har svårt att beskriva hur jag mår. Rent fysiskt börjar jag komma ifatt och det är riktigt skönt. Men med det själsliga är det lite sämre. Det är inte det att jag går omkring och är ledsen hela tiden, men jag mår inte bra. När jag har mått dåligt tidigare har jag kunnat peka ut vad som gör att jag inte mår bra och jag kan fundera på det och komma fram till saker och ting, som gör att jag oftast mår bättre. Så är det inte nu. Jag vet ju att det är allt som hänt och förlusten av Silas, som gör att jag inte mår bra. Men jag tänker inte på just det hela tiden och jag kan inte komma fram till något... Det är ju som det är. Det är väl som man brukar säga: "Tiden läker såren." Det är nog bara så att jag får låta tiden gå och låta det vara när jag mår dåligt och låta mig själv må bra när jag gör det -  för jag har "bra" stunder också. Det fungerar bra att jobba och det är ju skönt, även om jag blir väldigt trött av det.

Ja, så så är det alltså med mig.

Stefan är på Nyhem och det gör inget bättre =) Jag gillar inte att vara ensam normalt sett och nu tycker jag verkligen inte om det, även om jag har Seth...

Idag var Seth hos sin extradagmamma och jag hämtade honom när jag slutade. Jag får ju ha honom hos dagmamman på heltid, men normalt sett är han ju hemma på måndagar med Stefan, men alltså inte idag pga Nyhem, så jag tyckte att vi kunde ha eftermiddagen hemma. När vi kom hem promenerade vi till Willys och köpte glass. Seth cyklade och jag promenderade... På väg dit gick vi förbi massa fina Linnéor. De är så fina tycker jag. Vad bra att jag hade med mig kameran =)

Den lilla pricken på gångbanan är Seth =)


Vi köpte glass och satte oss vid den stora Dalahästen vi har här i Avesta



Gandalf försöker ligga I Seths keps... Smart katt =)

Ja, nu när det varit bröllop och allt så tänkte jag dra ut på det lite och mysa med detta ikväll =)

Tidning med massa bilder och goda mazariner =)

Nu önskar jag dig en fortsatt skön kväll, den ljusaste kvällen i år =) From imorgon kommer dagarna bli kortare igen, men ikväll kommer det vara härligt ljust!!

Nu har jag läst igenom detta inlägg och märker att språket inte blir något bra, men det är också som det är nu. Jag har jättesvårt att formulera mig på ett bra sätt. Hoppas ni står ut =)

Ha det så gott!!


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hej fin!



Skönt att höra att du succesivt känner dig bättre. Förstår att det inte känns så kul att inte kunna sätta fingret på vad det är som gör att du går omkring och känner dig "konstig". Men det är väl som du säger...att det får komma med tiden. Allt hänger ihop på något sätt och plötsligt en dag får man en "aha-upplevelse" då man kan lägga ihop 1+1 och plötsligt förstår hur saker och ting hänger ihop och påverkar oss hur vi mår.



Ska bli så kul att träffas till helgen. Längtar så jag håller på att spricka :o) Vad du än gör...släng INTE den där Royaltidningen!!! Jag hann inte köpa den idag...så då kanske jag kan få läsa den hos dig i helgen ;o)



Kraaaaaam Lovisa

2010-06-21 @ 20:43:59
Postat av: Marie Breskic

Jag såg att någon tilldelats stipendium och sänder gratulationer!

2010-06-21 @ 20:45:44
URL: http://mariebreskic.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0