Vår dag idag

Ja, nu har jag tittat på en jättefin vigsel mellan Daniel och Victoria. Tårarna rann allt lite =) Jag tycker de är så fina!! Det jag funderar på är hur middagen blir nu... De bröllop jag har varit på innehåller mycket spex, sång, tal, skratt osv... Hur blir det med en middag med massa kungligheter??? Hoppas de iaf får roligt och att de blir nöjda med sin dag!

Innan jag bänkade mig framför tv:n var Seth och jag i Horndal på lite loppis. Det var Lina och Lennart som fixat ihop en loppis där på en fd bensinstation. Det var riktigt mysigt att vara där hela förmiddagen. Jag fick sälja en hel del faktiskt. Vi hade sällskap av en kelsjuk katt hela tiden vi var där. Han parkerade sig på en av stolarna och stundvis gick han och strök sig omkring våra fötter.



I början var Seth, Simon och William med och de bar runt på katten och han accepterade det. Jättesnäll katt. Efter en stund tog Lennart med sig pojkarna hem. Tack Lennart för hjälpen! Seth hade jätteroligt hos dem och jag fick en lugn, skön stund i solen med gott kaffe och goda vänner =)


Lite lek utanför och i bilen blev det innan vi for hem igen. Härliga grabbar =)

Nu ikväll kom Johanna och Thomas förbi. De är och hälsar på i Avesta i helgen och passade på att titta förbi här. Härligt!! Det var så skönt att få sitta och prata med gamla vänner. Saknar dem mycket! För er som inte känner dem, så är Thomas från Avesta, men bor i Örebro, så vi lärde känna varandra i Örebro, när vi bodde där. Johanna och jag lärde känna varanrdra i Simrishamn, när jag jobbade där ett år (för 12 år sedan) och hon är därifrån. Hon flyttade till Örebro när vi bodde där också. Hon och Thomas träffades i Örebro och gifte sig för ett par år sedan (Stefan vigde dem). Visst är det komiskt hur det kan bli, världen är inte så stor, trots allt =). Nu bor vi i Avesta, där Thomas är ifrån, så vi får träffas då och då när de är här och hälsar på =)

Nu ska jag försöka få Seth att somna och jag själv ska titta lite till på bröllopsmiddagen samtidigt som jag läser min bok av Michael Connelly =)

Kommentarer
Postat av: Anita

Bröllpoet var fint! Ett vacker par. Konserten på freagskvällen var helt unerbar.

2010-06-20 @ 14:10:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0