Akupunktur

Jag fick ju akupunktur i öronen i torsdags på MVC och det hjälpte jättemycket mot illamåendet. Nu har jag tappat de små "pluttarna" som satt i öronen och illamåendet är tillbaka i full kraft. Jag ringde till MVC här i Kisa, men de ger inte akupunktur här och det verkar inte finnas i närheten heller på "vanliga " mödravårdscentraler. Men jag har hittat en privat inne i Linköping som gör och jag ska ringa dem imorgon på deras telefontid. Jag kommer sitta beredd kl 9:00 med telefonen i högsta hugg =) Akupunkturen tog inte bort allt illamående, men det hjälpte verkligen så att jag kunde sitta uppe små stunder och orkade finnas, om man säger så.

Idag har jag legat i soffan hos mamma och pappa och läst ännu en bok av Norah Roberts "Skuggor och ljus". Mamma och Seth har byggt med lego, varit ute och gått i snön ett par gånger, pärlat osv osv. Seth är helt fantastisk. Han kommer in och pratar lite med mig ibland och kramar mig och pussar mig, sitter vid soffbordet och spelar Bollibompaspel på datorn. Han tjatar ingenting på mig. Han förstår att jag mår dåligt. Det är helt fantastiskt tycker jag samtidigt som jag får så otroligt dåligt samvete. Han är fyra år och ska inte behöva ta hänsyn till hur jag mår. Samtidigt gör det mig stolt att han kan visa empati och kan förstå att det är en speciell situation just nu. (Vi har ju fått höra mer än en gång att ensambarn är otroligt odrägliga och bortskämda och detta stämmer verkligen inte in på Seth!!)
Nu har han varit med mamma och pappa ute hos min mormor och morfar och skottat snö där. Det snöar ju liksom här igen =) Han var med mamma och pappa hela tiden och hjälpte dem. Han är så lillgammal och duktig =).

Här är två små filurer som både Seth och jag saknar nu när vi är här:


Ha ha, naturligtvis saknar vi även Stefan jättemycket, men jag hade ingen bra bild på honom här i datorn =)

Imorgon ska mamma gå och låna lite mer Norah Roberts böcker till mig så jag har att läsa när jag ligger här =)
Hoppas ni får en skön kväll!!!

Kramar


Kommentarer
Postat av: Lina

Vad skönt att få vara hemma hos mamma och pappa ett tag :o) Här hemma vräker det ned fortsatt mer snö, så snart måste nog vi upp på taket och skotta

oxå :o( Fullt med kalas hade vi i helgen så nu vill man inte se fikabröd på ett tag! Men du...det börjar nog allt likna en gravidblogg inläggen att dömma av de senaste dagarna ;o) Ha det gott! Kram Lina

2010-03-01 @ 22:32:49
URL: http://www.homebylina.blogspot.com
Postat av: Sandra

Tack för den fina kommentaren hos mig, det värmer mycket!



Eira hade arbetsnamnet Li-Ann i magen, men under graviditeten kom Eira upp och sattes på listan. Under de sista veckorna fick jag för mig att leta upp betydelser för de namn vi valde mellan och Eira, som betyder "den lindrande" kändes helt plötsligt helt klart. När hon sedan föddes såg hon heller inte ut att heta Li-Ann så valet att hon skulle heta Eira, var inte svårt.



Stort lycka till med det lilla livet i magen!

Ta hand om dig,

kram

2010-03-02 @ 14:45:23
URL: http://www.lillaangelyne.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0