Kravings och kalas

Oj, jag har börjat få "kravings", alltså blivit sugen på olika saker, som gravida brukar få. Med Seth hade jag inte alls det. Det enda lustiga under den graviditeten var att jag helt plötsligt började gilla vattenmelon, vilket jag aldrig har gjort innan eller efter. Jag har ju mått så illa nu så jag har inte varit sugen på något utan har fått tvinga i mig skorpor, knäckebröd, potatis osv, eftersom jag måste äta hela tiden för att inte kräkas. Nu har jag däremot börjat bli jättesugen på jordnötter!!! Häromdagen blev jag jättesugen på kebabtallrik. Jag brukar aldrig kunna äta mycket av köttet på en kebabtallrik, men häromdagen gick det jättebra! Jag åt nog hälften av köttet och all sås och all pomme... Brukar jag aldrig göra annars. Vad lustigt det är!

Jag går fortfarande på moln, för jag mår bättre. Jag mår fortfarande väldigt illa och måste ligga ner mesta av tiden, men jag känner mig inte så "tung" och jag orkar finnas och vara glad. HÄRLIGT!!!! Tänk, när man mått riktigt riktigt dåligt under en lång tid, så gläds man verkligen åt det lilla. Idag orkade jag vara uppe och vattna blommorna, vilket jag inte gjort på flera veckor och jag är lycklig för att jag kunde göra det idag!

Just nu ligger jag och tittar på skidskytte. Stefan åkte till kyrkan tidigt imorse, eftersom han predikar idag. Ullis och Jonas hämtade Seth och tog med honom till kyrkan och sen ska han följa med dem hem och äta lunch och sen åka på kalas tillsammans med dem. Vi är bjudna hela familjen, men jag orkar inte åka och Stefan ska ha ett vigselsamtal med ett par som han ska viga i sommar och idag var enda dagen de kunde träffas (eftersom paret inte bor här, men är och hälsar på denna helg). Därför får Seth ta med sig paket till Therese, som fyller 29 idag och till William som fyllde 1 häromdagen, och representera vår familj =)

Igår var Stefan tvungen att jobba stor del av dagen, så han skjutsade Seth och mig till Ullis och Jonas och så låg jag i deras soffa och läste och blev servad mat, fika och te och Seth lekte med Lucas och Oliwer.


Björnen Seth och Lucas.


Oliwer hänger med de stora grabbarna.

Jag längtar efter att kunna börja umgås med mina vänner igen. Jag har saknat er!!!
Kramar

Kommentarer
Postat av: Lina

Kebabtallrik... :o) Det är gott det! Själv hade jag lakritsstjärnor med A, apelsinjos med S och med W så var det nog mest saltgurka :o) Knäpp som man är! Så roligt att du mår bättre nu, hoppas vi kan komma när du fyller!! Kram vännen min, Lina

2010-03-14 @ 16:05:46
URL: http://homebylina.blogspot.com
Postat av: designhappens

Låter som ni har underbara vänner runt omrking er som kan hjälpa till när det behövs. Visst är väl det rikedom. När jag väntade sonen var jag galen efter kebab. En kväll när jag jobbade (5 mil hemmifrån och därför hade jag bilen) ringde jag maken som promenerade flera kilometer til det gautkök som då sålde kebab. Det visade att kebaköttet var slut så han köpte en mexiburgare som ersättning tills jag skulle komma hem. Vilken jag tyckte smakade avskyvärt och han fick har en del elaka ord. Stackarn som verligen försökt göra nått bra för mig. Skämdes när jag blev mer till minna sinnen. med de andra har det varit saltgurka och citron, lättare att ha hemma :)

2010-03-14 @ 17:07:52
URL: http://designhappens.blogg.se/
Postat av: designhappens

Låter som ni har underbara vänner runt omrking er som kan hjälpa till när det behövs. Visst är väl det rikedom. När jag väntade sonen var jag galen efter kebab. En kväll när jag jobbade (5 mil hemmifrån och därför hade jag bilen) ringde jag maken som promenerade flera kilometer til det gautkök som då sålde kebab. Det visade att kebaköttet var slut så han köpte en mexiburgare som ersättning tills jag skulle komma hem. Vilken jag tyckte smakade avskyvärt och han fick har en del elaka ord. Stackarn som verligen försökt göra nått bra för mig. Skämdes när jag blev mer till mina sinnen. med de andra har det varit saltgurka och citron, lättare att ha hemma :)

2010-03-14 @ 17:08:13
URL: http://designhappens.blogg.se/
Postat av: Marie Breskic

Vad skönt att du mår bättre! Och lite skoj det där med att smaken för mat kan ändras så under en graviditet. Första gången var det mest saker som jag tidigare älskat som jag plötsligt inte kunde med alls. Lakrits och kaffe kändes som gift. Andra graviditeten fick jag ett obeskrivligt sug efter allt som smakar hav. Min mamma skickade jätteburkar med musslor i havsvatten och rökta musslor från Sverige eftersom det inte säljs här och jag åt och åt - jag hade aldrig ätit musslor förut för jag tyckte det var motbjudande. Inte märkligt att det finns de som vill äta murbruk!

2010-03-14 @ 18:45:30
URL: http://mariebreskic.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0