En vanlig dag

Har verkligen inte så mycket att säga nu när mina dagar ser precis likadana ut. Jag vaknar, får frukost på sängen, går ner och lägger mig på en madrass i källaren äter, läser, kollar dator, kollar TV osv. Sedan går jag uppför trappan och lägger mig i sängen och sover. Ja, ungefär så ser mina dagar ut... Jag försöker dock göra lite annat också. Idag har jag faktiskt städat sovrummet =)
Jag fyller år på lördag (delar födelsedag med min mamma) och då har jag tänkt att några tjejkompisar ska komma hit. Jag orkar ju inte med något stort firande med alla barn och så, även om det är det jag älskar. Jag älskar ju att fira allt som går att fira och göra det med många! Men, som sagt, i år orkar jag inte det.
Vårt hus ser katastrofalt ut... Stefan kämpar på med jobb, Seth, fixa med bilarna, snön utomhus, diskmaskinen som gick sönder, laga mat och diska osv och städa så gott han hinner. Jag fattar inte hur alla ensamstående föräldrar fixar allt detta själva plus hålla fint inne. Jag beundrar min man som fixar allt han gör, för hans jobb tar mycket tid, han jobbar ju aldrig 7-16... Dessutom har han diskbråck och ständig värk och ändå klagar han inte. Helt ofattbart!!!
Men nu tillbaka till städning och födelsedag... Jag har bestämt mig för att ta ett rum om dagen så att det blir fint och fräscht här hemma till på lördag. Så idag har jag städat sovrummet noggrannt. Jag tog det när jag orkade. Det får vara så nu, att städningen av ett rum kan ta en hel dag. Annars är jag alltid väldigt effektiv och brukar kunna städa hela huset på ett par timmar, men jag får acceptera att det är såhär nu. Så imorgon blir det ett av de andra rummen som kommer bli rent och fint =)

Seth och Stefan har varit hemma idag, eftersom det är måndag. De var flera timmar på badhuset och hade det mysigt! När Stefan var tvungen att åka på ett möte låg Seth bredvid mig och tittade på "Händige Manny".
Som vanligt hade vi sällskap av någon av katterna. De kommer alltid och kurar ihop sig hos Seth när han är med.


Hoppas du får en fin vecka!!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det har varit lite dåligt med bloggläsande för min del den senaste tiden så jag upptäckte precis att du är gravid! Vad spännande, grattis! Förstår att det är jobbigt att vara så dålig och jag hoppas att det vänder snart! Kram Jenny

2010-03-16 @ 20:44:30
URL: http://www.ebifamiljen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0