Påskgubbe

Idag har jag haft en bra dag. Det gör mig så glad!!! Om jag har en bra dag imorgon också ska jag drista mig till att baka lite =) Tänk, för ett par veckor sedan orkade jag inte ens tänka tanken att baka - och jag som älskar att baka... Det gör mig så glad att jag orkar mer nu!!!
Seths dagmammagrupp hade påskfest idag på Lokalen, så Seth skulle vara påskgubbe. Han ville ha sin pepparkaksgubbehatt, så den fick det bli, men med några påskfjädrar på =)


Fjädrarna syns inte riktigt, men de sitter där!


Det kan vara bra att ha skyddsglasögon när man är ute och åker bil ;o) ha ha.
Det är inte ofta han åker på denna bil längre, men nu hittade han den och for fram i full kareta och sladdade och skrattade.

Ikväll är Stefan hos Victor och tittar på fotboll och jag ligger i sängen redan. Är så trött. Det är skönt att kunna lägga sig tidigt när man önskar! Eller hur?!
Imorgon kväll kommer våra vänner Malin och Olof med barn hit och stannar över påsk. Ska bli så härligt. Vi har fått avboka två besök med dem pga sjukdom, så nu håller vi alla tummar att alla är friska så att de kan komma. Det är inte så lätt att hitta nya helger att träffas när det är ca 40 mil mellan oss.

Hoppas att du har en skön kväll!
Många kramar!!

Kommentarer
Postat av: Mummen

Sethponken sååå söt.

Ha nu en riktigt skön påsk och trevligt med vännerna.

Kram mum

2010-04-01 @ 07:12:36
URL: http://mummen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0