Knattelopp

I helgen har det varit festival här hemma. På fredagkvällen är det olika springlopp, med början för de minsta. Det finns även lopp för äldre deltagare, men vi var med på den för de minsta, eftersom Seth sprang. Det var spännande vill jag lova =)



Här är vi på väg. Seth är väldigt glad, men det syns inte riktigt här =)


Här står han längst fram med sina vänner Simon och Anton.


Det var svårt att få ett bra kort när han sprang förbi, men här är ett iaf.


Alla barn fick varsin medalj när de kom i mål. Seth ropade glatt: Mamma, jag vann!!! (Han vann inte i den bemärkelsen att han kom först, men det är klart att det var en seger att ha sprungit sitt första lopp och fått en medalj) Hi hi.


Här med två andra kompisar Oliwer och Lucas, som också var med och sprang.


Efter loppet gick vi och köpte sk "Foppatofflor". Han fick ett par när vi var på Kisemarken, men de har han haft på sig när han hjälper Stefan att måla, så de är numera "arbetsskor" och så fick han ett par som han kan ha när han inte ska ha skor med färgfläckar på =)

Vi köpte naturligvis lite godis också till fredagsmyset ;o)

Igår var Seth hos Simon hela dagen och när vi skulle åka hem på kvällen var protesterna stora. När vi satt i bilen sa han att han ville sova över hos Simon. Han grät hela vägen hem... Det måste ju vara ett bra betyg att han hade haft roligt. =) Han var dessutom väldigt trött, eftersom han inte sovit så många timmar som han brukar de senaste nätterna. Vi blev också bjudna på riktigt god mat hos Myrsellarna och hade en skön kväll med mycket skratt.

Imorse fick jag tårta och frukost på sängen och i present fick jag två!! solstolar. Jag misstänker att Stefan tänkte sig att den ena är till honom =) för jag behöver ju inte två. Men jag tror knappt vi kommer kunna sitta i varsin, Stefan och jag, för Seth älskade dem och kommer nog lägga beslag på en av dem. Hi hi.

Grattis alla mammor idag! Hoppas ni får en lugn dag då mannen och barn tar hand om allt!

Jag skulle helst vilja skicka en liljekonvaljbukett till min mamma, men vi bor så långt ifrån varandra... När vi var barn åkte vi ofta och plockade liljekonvaljer till mamma på mors dag... Härliga minnen =)

Här är en liten bukett till dig mamma =)

Kramar

Kommentarer
Postat av: Mummen

Tack för blommorna. Hoppas du haft en bra dag. Här har varit full fart hela dagen, barnen har haft skoj, blött ner sej x flera, av regnvattnet, men vad gör väl det.

Kramis

2010-05-30 @ 19:39:35
URL: http://mummen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0