Myrinvasion

Igår upptäckte vi att det börjat komma in myror i vårt sovrum. Det var så få, så vi tänkte att de kanske har följt med katterna eller våra skor in i huset, men i morse var det ännu fler, fortfarande inte jättemånga, men tillräckligt. Så nu har vi varit och köpt något myrgrejsimojs, som ska ta bort de små krypen.
Hela morgonen gick jag och nynnade på Disney truddelutten, som brukar vara när myror kommer och stör Musse Pigg, eller Kalle Anka när de har picknick och snor all deras mat. Vet ni vilken jag menar?
Tyvärr hittade jag inte precis den som jag nynnat på, men ändå lite liknande. Och visst är det tur att "våra" myror inte är såhär smarta =)




Kommentarer
Postat av: Anna

Blä... ursch för myror inomhus, inte alls trevligt. Hoppas ni får bort de små rackarna. /Anna

2010-05-26 @ 12:30:57
Postat av: Lovisa

Nä, usch och fy!! Myror vill man ju inte ha inomhus. Hoppas ni får bort dom med giftet :o)



Jaha...midsommar börjar närma sig och jag och Birgit pratade om det igår. Är ni fortfarande sugna på att ta emot oss den helgen?? Hörde att fler var bjudna ;o) Skulle vara supermysigt att komma upp och hälsa på er då.



Må så gott och hoppas du får en bra dag! Kram Lovisa

2010-05-26 @ 13:51:07
Postat av: Robert

Hm...så listiga disneymyror har vi aldrig haft, däremot så har vi haft myror innomhus. Nått år ringde vi Anticimex som kom och sprutat på grunden mot myrorna och då vill jag minnas att det gick på hemförsäkringen...

2010-05-26 @ 14:46:29
URL: http://www.robertakesson.se
Postat av: Johanna

Elviras kommentar: Jag tror jag kan stå här för alltid och kolla! (Med andra ord, hon gillade Kalle Anka) Hoppas det går bättre för er än för Kalle!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0