Försommar

Idag tog Stefan med sig Seth och åkte till badhuset i Linköping. Seth behövde få göra något kul, efter allt som varit och jag ligger ju bara här och mår dåligt, så det var skönt att de kom iväg lite. De hade jätteroligt!

Vi har haft strålande väder idag och när solen är framme är det riktigt försommarskönt. På eftermiddagen tog mamma, jag och Seth en kort promenad precis ovanför mammas och pappas hus. Visst har de vacker natur nära till hands?! Här brukade jag leka med mina kompisar när vi var yngre.




Vår älskade busunge.

Tänkte även visa ett kort på mamma och pappas hus, som jag bodde i mina första 19 år tills jag flyttade hemifrån.

Visst är det fint?! Jag älskar detta hus och invånarna i det.

Idag fick Seth kort från sin kompis Lucas, som är fyra år (blir fem i slutet på sommaren.) Jag blev så glad och rörd. Seth blev också jätteglad. Lucas har skrivit kortet helt själv. Coolt tycker jag.

"Kära Sät (Seth) Ja hopas at du har de bra. Hälsningar Lucas."

Har inte så mycket mer att berätta idag. Jag mår inte så bra och hoppas hoppas på att allt är som det ska när vi träffar doktorn på fredag. Jag vill inte behöva sövas och skrapas!!! Jag vill verkligen inte det. Jag vill kunna åka till brorsan och hans familj på fredag, efter läkarbesöket och vara där i helgen. Om jag måste sövas lär jag ju bli kvar på sjukhuset hela dagen och kommer inte iväg till Örebro. Seth har ju pratat om att få träffa sina kusiner Hugo och Alva i två veckor snart och vi vill verkligen träffa dem. Så hoppas hoppas att allt är som det ska på fredag!!

Ha en skön och solig kväll!!

Kommentarer
Postat av: E-K

Hoppas att allt går så smidigt som möjligt. Tänker förstås mycket på er fortfarande.

2010-05-12 @ 19:42:05
URL: http://emmakaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0