Adventstök

Idag hade vi utvecklingssamtal med Seths dagmamma. Det var roligt. Det går bra för honom och han är som en femåring ska vara. (Ja, nu är han ju inte fem år än, men närmar sig med stormsteg...) Han har inte mycket tålamod att sitta och pussla, rita och pyssla, men gör ändå det han ska och det är ju bra. Han är nog lik far sin =)
Men idag har han ändå pysslat lite:

Smart pyssel va? En tändsticksask, lite pasta, färg och glitter blir en tändsticksask med adventsljus.

Han fick även testa att tända lite ljus helt själv. Full koncentration:


Idag har jag rensat ut en del leksaker i Seths rum, så det åkte fram lite kartonger som fylldes av grejer som ska läggas undan och som ska säljas. Plötsligt var det barn och katter i kartongerna istället:

Vem tittar fram ur den stora kartongen? En glad Seth som inte kunde förstå att vi förstod var han var efter att ha ropat att vi skulle leta efter honom =)

När rummet var iordning fick han pynta precis som han ville själv. Oj, vad glad han var. Han letade i jullådorna och plockade fram det som föll honom i smaken.

Vi har hängt upp gardiner och satt fram ljusstakar, men inte tänt dem ännu, eftersom det är för tidigt. Som jag berättat tidigare måste jag göra lite varje dag för att orka få det gjort =) Men Seth ville ha sina ljusstakar tända och det fick han förstås.

Oj, vad mycket bilder det blev. Avslutar med en bild på en sovande Seth. Han har fått en stor madrass nu, som står på golvet, så kan han öva på att inte trilla ur sängen. Klara han det sätter vi ben på sängen förstås =) Han har alltid många gosedjur i sängen, viket ni ser på bilden. Han ville även sova med en tomtemössa i natt. Underbara grabben!!!



God natt!!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hej! Du har fått en blogaward från mig! Den finns på http://www.ebifamiljen.se/

Kram Jenny

2010-11-24 @ 21:59:04
URL: http://www.ebifamiljen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0