Partytrick

Idag har ju Seth och jag varit hemma. Febern sitter kvar där, även om den inte är sådär jättehög, som han brukar ha. Den håller sig stadigt runt 38...
Vi låg kvar läääänge i sängen imorse och det var riktigt gott det. Seth kom på ett nytt "partytrick" när han lekte med sina magneter.


Detta testades även på öron och mitt hår. =)

Vi hade naturligtvis sällskap av katterna.

Här ligger hon på alla Seths gosedjur. (Han ska alltid ha med sig en hel hög in till vår säng när han kommer in och lägger sig hos oss.)



Kvällens fundering på sängkanten:
Seth: "Mamma, om vårt hus börjar brinna, då måste vi flytta. Då måste vi hämta de där sakerna som katterna inte tycker om och ta med oss katterna i dem" (han menar burarna som katterna fraktas i när vi åker bil).
Jag: Ja, vart ska vi flytta då?
Seth: "Jo, då flyttar vi till min Hugokusin. Om deras hus börjar brinna, då får vi alla flytta och då får Lovisa ta sin bil och skjutsa Alva och Hugo och Marcus får ta sin bil. Och då flyttar vi alla till stora Lucas (våra vänner Robert och Pernilla). Och om deras hus börjar brinna då får vi alla flytta till Zara. (Zara är den andra pastorsfrun i vår kyrka. Oj, oj, vart är detta på väg, hur många ska han komma på att vi kan flytta till..?) Och om deras hus börjar brinna får vi alla flytta till Alice moster (bor granne med Zara och Thomas), men om deras hus börjar brinna då får vi bygga ett nytt hus till oss alla."

Oj oj vilka funderingar han har =). Undrar just om han är för tanken med att bo i kollektiv, ha ha. Det vore väl nåt det.

Nu har Stefan kommit hem igen. Men han är ju inte hemma, hemma, eftersom han som vanligt är i kyrkan ikväll/natt. Men det är skönt att ha honom hemma igen. Det är tomt när han är borta en vecka såhär, men jag har ju haft mamma här och det har varit riktigt gott. Dessutom har Stefan haft det jättebra på Pastorsakademin.

Nu ska jag titta lite på idol och sedan blir det nog en tidig kväll för mig idag igen. Är så trött hela tiden, men tänk vad skönt att kunna lägga sig tidigt då =)

Kommentarer
Postat av: Stina

Så du hade oxå ett snabb besök av gubben när de kom hem. G var i stort sett hemma och vände. Har inte kommit hem än kl är ju bara straxt 22. Kramiz Stina

2010-11-19 @ 21:54:57
Postat av: Cissa

Det är mycket klurerier och tankar hos din söta pojke! Han verkar väldigt intelligent och fantasifull!



Ha en mysig helg!



Kram

2010-11-19 @ 21:55:38
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com
Postat av: mummen

Vilken grabb och vilka funderingar.

Kram Mum o Hugo

2010-11-20 @ 17:14:19
URL: http://mummen.blogspot.com
Postat av: Lina

Hej Mia! Jag får höra av mig här på bloggen istället då jag råkade åka i från mobilen på K-gården! Marknaden gick bra idag, men tyvärr så fick jag ju kraftig ryggskott i torsdags som inte har hjälpt med voltaren+alvedon så jag har fått börja äta narkotikaklassade läkemedel för jag har sådan fruktansvärd värk :o(( Detta har gjort att värken släppt lite men det har jag gjort att jag nu istället är helt dåsig, groggy och snurrig i huvudet. Så man kan väl säga att dagen har gått i slowmotion, men det har gått ändå. Försöker vila nu inför morgondagen...Trist med migrän :o(( Hoppas du kryar på dig! Kram Lina

2010-11-20 @ 18:28:49
URL: http://www.homebylina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0