Värk och Award

Hej alla monsterdiggare =)
Idag har jag en skruttdag. Har riktigt ont i bäckenet och allt som hör till det. Det är ju sviter efter graviditet, avbrytande av denna, samt alla komplikationer och behandlingar som följde på det och till slut en operation. Jag mår ju bättre och bättre även om jag ständigt har ont. Men idag har jag alltså extra ont. Antagligen kommer det efter helgen och 60 årsfirandet, eftersom jag nästan inte satt något under dagen utan bar disk, diskade, fixade och trixade. Det är svårt att inte hjälpa till, även om jag nu inser att jag borde ha tagit det lugnare... Det är svårt också, eftersom det inte syns på mig hur jag egentligen mår. Den här typen av värk syns inte och det är jobbigt att behöva tala om att jag inte orkar, att jag inte kan osv. Jag vet att jag måste säga ifrån själv, eftersom ingen annan kan tala om vad jag orkar och klarar av, men som sagt, jag tycker det är svårt...

Så idag har jag en dålig dag. Värken gör att jag känner mig ledsen. Det som då är roligt idag är att jag fått en Award från en härlig tjej.



Det är Pernilla som gett mig den. Tack!!!
Awarden innebär att jag ska ge vidare den till sju bloggare och skriva sju saker om mig själv.

Sju bloggar jag följer regelbundet: (Det kan hända att någon av er fått en sådan här award förut, men det bjuder jag på ;O))

Mamma Lovisa Åsa Johanna Maria Lina "Minna"

Sju saker om mig:
- Jag har ormfobi.
- Jag sjunger mycket och gärna.
- Jag önskar att jag kunde skriva sånger.
- Jag spelade fiol under hela min uppväxt, men nu var det länge sen.
- Jag älskar att läsa en bra bok.
- Jag älskar att titta på film.
- Jag har - på riktigt - en ganska positiv livssyn.  

Ja, det var några saker om mig, som ni säkert redan vet =)

Kommentarer
Postat av: Minna

Oj! Tack så mycket! Awarden syns inte på min blogg. Är det något jag ska göra? Nykomling som jag är.

Tråkigt att läsa att du fortfarande har ont. Var rädd om dig, du ska hålla länge till.

2010-10-25 @ 20:36:28
URL: http://tjejmamma.blogg.se/
Postat av: Johanna

Tack!

2010-10-26 @ 11:50:05
URL: http://www.livet-enligt-blogspot.com
Postat av: Berith Stenblom

Hej igen Maria! Det är mammas gamla barndomskamrat som hör av sig. När jag läste Din blogg om värk o dyl, kom jag på att detta med smärta som inte syns, är något som Du och jag har gemensamt (om nu det kan vara en tröst att ha något som gör ont gemensamt!!)Jag måste också säga ifrån att jag inte orkar, att jag inte kan trots att jag ser väldigt frisk ut utanpå! Jag har sviter efter min hjärnblödning okt 2006 som yppar sig i värk och orkeslöshet i höger sida. Hjärnblödningen satt på vänster sida, långt inne i hjärnan och då är det ju höger sida som får stryk. Jag var totalförlamad i höger sida de första sju-tio dygnen, hade förmodligen inget tal (eftersom jag låg i respirator så var det svårt att kolla) men vår käre Far i himlen bestämde tillsammans med läkare och hela personalen på neurokirurgen att de skulle göra allt som stod i deras makt för att återställa mig, trots att jag var nollad i journalen (sjukhusuttryck för hopplösa fall!) Gud är god! Ha en bra dag, kära Maria!

2010-10-26 @ 14:14:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0