Löpning och Solros

Idag hörde Sofia av sig och undrade om Seth ville springa en tävling nu ikväll tillsammans med Noa och Anton och det ville han naturligtvis. Det är Rembo IK som ordnar en löpartävling. Det är tre lopp som ska springas och om man fullföljer två får man ett pris =) Så på torsdag och nästa tisdag ska Seth springa igen. Det var mysigt även om det regnade. Det var många barn i olika åldrar där och även vuxna, som skulle springa lite längre förstås =) Våra barn sprang 500 meter.

På korten nedan är Seth, Anton, Noah, Emma, Sofia och jag med.

Bilderna talar för sig själva =)

Bakom vår vedbod har vi en hög där vi slänger jord och växter och sånt när det behövs. Där har det börjat växa en solros och vad jag vet har vi inte haft en solros förut. Märkligt, men fint.



Imorgon ska jag hälsa på jobbet. Det känns bra. Nästa vecka ska jag börja jobba igen även om jag inte kommer börja fullt direkt. Hoppas det går bra denna gång och att min kropp håller ihop. Jag mår ju verkligen inte själsligt bra av att vara hemma, men nu har jag ju inte haft något val, MEN det ska bli gott att komma igång igen. Jag kommer må bra av det, bara kroppen fungerar.

Stora kramar och tack för allt stöd jag får från er, mina vänner!


Kommentarer
Postat av: Sofia Lygdman

Underbart! Vilka fina kort, är ju lite partisk men det ser bra mysigt ut :) Tack för att du följde med, är roligt att dela såna här upplevelser för både barnen och deras föräldrar ;) Kram Sofia

2010-09-14 @ 22:11:05
URL: http://trebarnslycka.blogspot.com
Postat av: Johanna

Hoppas det går bra att börja jobba, att besöket på jobbet känns bra. Det blir säkert bra att kommaigång och få lite normal vardag igen.

Postat av: Marie Breskic

Vad roligt att läsa att du ska få börja jobba igen. Det här har ju varit så fruktansvärt utdraget och onödigt och elakt mot dig. Hoppas att det kommer att fungera och kännas bra!

2010-09-15 @ 10:44:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0