Seriöst...

Seriöst...Hur äckligt är det inte när katterna drar in döda möss dag efter dag efter dag... Särskilt när inte Stefan är hemma och kan ta ut och slänga dem. (Mössen, inte katterna).

Seriöst... Hur tråkigt är det inte att vara själv hemma? Stefan är på Nätverksdagar och Seth är hos mormor (Stefan är utanför Örebro, så mamma åkte dit och hämtade Seth, så får han vara hos henne denna vecka. Stefan är ju borta hela veckan och jag är på en utbildning som tar heeeeeeeeeeeeeeeeeela onsdagen, så då fixade vi barnvakt på detta sätt. Underbart att det gick att ordna så.) Igår tyckte jag det skulle bli skönt att ha några dagar för mig själv, men nu tycker jag det är urtrist... Jag är ju van vid att vara ensam vuxen här, men inte att vara HELT ensam...

Seriöst... så har jag varit hos en av världens härligaste familjer i eftermiddag/kväll. Vad jag tycker om dem och vad lycklig och varm man blir i hjärtat efter att ha fått sitta vid samma matbord och lyssna på dem =) Dessutom hade jag ett mycket givande och upplyftande samtal med mamman i familjen =) Oh, att få ha såna människor i sitt liv!


Frida tillhör denna härliga familj, men tyvärr var hon inte hemma, eftersom hon numer bor i Gävle... men det var henne jag hade en bild på ;o)

Seriöst...så har jag världens mest fantastiska man!!! Jag hittar små lappar överallt här hemma där han skrivit gulliga saker till mig, nu när han är borta =) Hur mysigt som helst.

Okej, varför då alla dessa "seriöst"? Jo, för när jag var yngre sa jag och mina vänner så om vi ville understryka hur bra eller dåligt något var. Nu fick du dig också en dos av hur "man sa" på 90-talet. (Hjälpes så gammal jag blivit... Hua). Haha.
Jaha, nu ska denna "gamling" surfa runt lite och sen sova. Imorgon måste jag vakna 5:40... Så god natt snart =)


Kommentarer
Postat av: Svåger C.

Va bara glad att kissarna inte la en på badrumsgolvet så att du kunde mosa den med din nyvakna häl...

...vilket hände en tjej här förra veckan.

YUK!

2010-10-01 @ 10:05:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0