Skjutbana och Manboy

Kan börja med att berätta att SF blev förskräckta över att den reklamfilmen jag berättade om i förra inlägget, visades när det var barnfilm. Det ska inte kunna hända. Något fel har det blivit och de ska kolla upp var felet är och ordna det. Bra va?!

Vi var ju i Falun på kvinnokliniken idag igen och det gick bra. Nu är det vårdcentralsläkaren som ska sköta mig och min deltidssjukskrivning i framtiden. Det känns bra. Nu kommer jag bara bli bättre =)

Idag har vi haft härligt väder här i södra Dalarna. Nu på eftermiddagen åkte hela familjen ut till skjutbanan, där Stefan skjuter in sina vapen inför älgjakten. Seth är så duktig. Han lyder precis vad Stefan säger och han förstår allvaret i att vapen är farliga. Han får verkligen lära sig att respektera ett vapen men också se hur det hanteras på ett bra sätt. Det var en glad kille vi hade med oss, som du ser på bilderna här nedanför =)
Jag visar även stolt upp en bild på hur bra jag träffade när jag testade att skjuta fem skott. Ringen, som jag träffat innanför, är ca 20 cm i diameter och jag sköt på ca 85 meters avstånd. Med tanke på att det är andra gången jag håller i ett gevär, så gick det riktigt bra =)



Seth och jag åkte hem lite tidigare och gjorde middag. När jag stod i köket och grejade låg Seth i sitt rum och tittade på youtube och Eric Saade, när han sjunger Manboy, en sång Seth älskar. Naturligtvis var en katt med, denna gång Gandalf. Han ville även lyssna "på den där pojken, som sjunger om vind och vatten och som är i himlen." Alltså Ted Gärdestad och "Sol vind och vatten." Seth tycker mycket om den sången och antagligen har han frågat om Ted någon gång när vi lyssnat på sången och det har fastnat, det där att han inte lever längre. Så Seth pratade om att Ted är i himlen och där kan han träffa Silas. =) Han har så härliga funderingar. Tänk vad självklart allt är för barn.


Bild på Frodo när hon ligger och tittar ner i trappen och två bilder på Gandalf och Seth som tittar på Eric Saade =)

Vi hörs och störs imorgon igen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0