Sommar-nästan

Idag känns det som att det är sommar - nästan. Som jag älskar det!! Den här första värmen på året är speciell!
Idag har vi fortsatt packa och röja. Seth har haft en grannpojke här som han lekt med och det var bra det. Han vaknade på ett sånt där strålande humör som bara han kan göra i denna familj. Han myste, sjöng och fnittrade om vartannat här på morgonen. Sen har humöret gått upp och ner under dagen, som det antagligen är när man är fem och ett halvt år...

Runt 17tiden kom farmor. Vi åt en god middag ute på altanen. Efter det hoppade Stefan och Seth hoppsmatta tillsammans:



Seth plockade blommor till mig idag. Gissa om det värmde i hjärtat! Tyvärr syns de inte så bra på bilden. De blåa fick jag av honom och vitsipporna plockade jag själv när jag tog en liten kvällspromenad för mig själv.



Såhär ser det ut där jag brukar gå. Vi bor ju längst ut i stan så efter vårt område är det gärden och öppen mark. Helt fantastiskt att bo så nära landet!!






En ruffsig jag i vinden och solen.

Nu sover skrutt och vi andra tittar på Mästarnas Mästare. Det är ett riktigt bra program det!

Kommentarer
Postat av: FC

Tack för din kommentar hos mig. Fortfarande innehåller dagarna mer mörker än ljus, mer barnet än någon möjlig framtid... Att ha älskat i månader och förlora, innebär det att han är ett barn? Jag antar det. Allt liv är liv och inte en sparv faller utan att han vet det... och jag såg honom steppa runt därinne - han var liv. Och för att svara på din fråga, jo - han var beräknad 24 september även om vår resa slutade 1 april i mina händer. En liten suddpojke i 15:e veckan... och nog undrar jag vad Gud menade med det. Och jag kan inte annat än att ge honom tillbaka när jag nu inte kan ta hand om honom.

Postat av: Skrivmoster

Tittar in och skickar en hälsning från ett soligt norr!



Önskar er en riktigt Glad och Trevlig Påsk!

Kramar!

2011-04-21 @ 10:57:45
URL: http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0