Kusiner

God kväller.
Idag när jag kom hem från jobbet var Seth sur för att inte Stefan köpte coca-cola till honom då han var törstig. Vatten var inte gott nog :) Vad har hänt med vår Seth??!! Ha ha. Det är nog inte lätt att vara han just nu (och inte alltid att vara förälder heller. Det är så lätt att få dåligt samvete när man blir irriterad och funderar på om man gör rätt...Det är skönt att höra att det finns fler som har/haft det så. Jag vet ju att det är en del av utvecklingen, men det är ändå skönt att höra andras erfarenheter!)

Fritids var stängt idag så Stefan var hemma när jag var på jobbet och åkte och jobbade när jag kom hem. Seth frågade om vi kunde åka till Hugo, så jag ringde och visst var vi välkomna. Så vi åkte dit och fick god middag och gott sällskap. När vi var där var det inget gnäll eller sura miner, vilket var skönt!


Tre busfrön.


En liten prinsessa.


Och en liten prinsessa till.


Så söt liten Molly. Hon har blivit stark i benen och står gärna upp.

Jahapp, nu ska jag snart sova. Har sovit dåligt ett tag nu, så jag är trött. 
Oj, oj, kom just på att jag börjar jobba heltid om två veckor. Undrar hur det kommer gå.... Det är så otroligt skönt att sluta tidigt. Ja, ja, det kommer gå bra det också och jag ska njuta dessa två veckor!

Ha en skön kväll!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0