Lite av varje

Så har ännu en dag gått... Eller inte hela förstås, eftersom klockan bara är strax före 19. Jag gick till jobbet igår och idag utan feber, men med fortsatt huvudvärk och ont i kroppen. Troligtivs en virusinfektion, sa en av ssk på jobbet. I övrigt har dagen gått ut på att betala räkningar och vika och stryka tvätt. Kul va?! ;) Ja, ja det är ju en del av livet och vardagen.

Imorgon åker vi iväg på något som inte tillhör vardagen men sker en gång om året. Nämligen församlingshelg. Ska bli så roligt att umgås med flera från församlingen en hel helg. Vi blir över 100 stycken om jag förstod det rätt. Hur roligt som helst!!

Har inte något mer att berätta idag egentligen... Är mest trött och tänker inte göra många knop när jag lagt Seth om en stund. Han är jättetrött på kvällarna nu, sedan han började skolan och det är ju inte konstigt med alla nya intryck och alla nya människor. Han kände ju inte en enda när han började.  Det som är roligt - roligt och roligt... nä, inte jätteroligt eftersom jag älskar dalmålet - är att Seth redan tagit efter Närkemål. Han säger t ex fyyyyra, miiiin, paraplyyyy... Ja, ni vet med lite "gnäll" på slutet. ;)

Typiskt, jag skulle ladda upp en bild på Seth som jag tagit med mobilen, men det har blivit något knas med internetuppkopplingen så jag kan inte skicka bilden. Så träligt, som man säger här ;)

Ha en skön helg hörrni! Jag misstänker att jag inte kommer kunna blogga något från där vi är, för det finns knappt täckning till mobilen och än mindre till internet. Ha det så gott så hörs vi på söndag!!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Gnäller du över närkingskan? =)



Roligt med församlingshelg! Kram Johanna

Postat av: Pastorsfrun

Nja, jag gör nog det Johanna. Gillar dalmål bättre än närkingska ;)

Hoppas huvudvärken har släppt!

Kram

2011-08-26 @ 10:03:21
URL: http://pastorsfrun.blogg.se/
Postat av: Kristina

Hoppas du mår bättre. Vad kul med församlingshelg och så många som kan vara med. Vi har konferens i helgen uppe I Skellefteå för hela Västerbotten men jag kan ju inte vara med men sonen for iväg. Kul för igår var han så trött och slut och hade ingen lust men idag hade det vänt efter en lång natts sömn Hoppas du får en fin helg Kram

2011-08-26 @ 18:10:45
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Michaela

Önskar dig och er alla 100 en underbar helg i gemenskap med varandra och med Honom som ger oss bara goda gåvor.

Kram!

2011-08-27 @ 07:46:10
URL: http://kaela.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0