Kladdkakemuffins och träning

Idag har det bakats lite här hemma. Jag och min kollega ska bjuda på eftermiddagsfika imorgon på jobbet. Så nu har jag gjort kladdkakemuffins med lite chokladbitar på. Så gjorde jag en mjuk pepparkaka också, men den blev väldigt smulig tyvärr, men ack så god :). Den får stanna hemma.

Idag jobbade jag min sista korta dag. På torsdag börjar jag jobba heltid igen och imorgon har vi möte på em så då jobbar jag länge, trots att jag egentligen slutar 14.30. Känns lite tungt att börja jobba heltid, samtidigt så är det hlet okej att göra det. Jag är så inställd på det. Seth kommer ju inte gå på fritids heltid och det är skönt. Stefan är ledig måndagar så då är det inget fritids och så kommer Stefan hämta Seth tidigare en dag till i veckan, så det blir bra.

I morse när vi cyklade till skola och jobb kände jag en glädje pirrande i kroppen. Det är riktig höstluft ute och jag älskar det! Jag älskar även när första sommarvärmen känns i luften. Jag trivs med att vi har olika årstider i Sverige. Varje årstid har sin charm.

Oj, oj, vad jag babblar på om olika saker. Rörigt inlägg :D.

Seth lekte på sitt rum när jag bakade och så plötsligt drog han fram lite saker till tv-rummet. Han tog på sig ett pannband och vantar?! och började jogga runt och göra olika övningar till Ted Gärdestads "Sol vind och vatten". Jag tog fram kameran och då ville han att jag skulle filma honom och jag var inte nödbedd ha ha. Han tittade på filmen sen och blev lite besviken på att jag inte filmat när han körde ramsan: "Pelle plutt plutt plutt, tog ett skutt skutt skutt, över ån ån ån, tappa tån tån tån. In i kammarn efter hammarn, spika fast den lilla tån". Den körde ofta pappa när jag var liten och nu kör de den på Seths skola.

Filmen är åt fel håll från början. Jag kom på efter ett par sekunder att det blir felvänt när ja håller kameran så, så då vände jag den rätt.



Kommentarer
Postat av: mummen

Hängde du inte med på träningen och sprang runt du också??

Jag kommer gärna och smakar både muffins o pepparkaka.

Kramisar

2011-08-30 @ 20:56:18
URL: http://mummen.blogspot.com
Postat av: Kristina

Härlig pojk. Hoppas att du ska orka med heltid.Seth har det säkert jätebra på fritids det brukar skapa bra kompisanda. När min dotter gick sexårs tyckte ajg att hon inte skulle vara på sexårs då jag ändå var hemma men det var så dumt för hon hamnade så mkt utanför gruppen och de gjorde så roliga saker på eftermiddan. När sonen skulle börja på sexårs bestämde vi att inte göra om samma misstag, så han fick gå på fritids o då visade det sig att de hade delar av sexårsverksamheten på fritids så han vann mkt på det. Sen hämtade vi vid 15 tiden så han hann ändå vara hemma. Skriver detta inte för att säga att det alltid är rätt med fritids men som ett exempel och uppmuntran att det kan vara bra om man är tvungen jobba eller var sjuk som jag Ha en bra dag kram

2011-08-31 @ 13:55:34
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Bonnfrua

Söt grabb ni har!!! :-D

idag har Albin haft musik och idrott för första gången. Men vad de gjorde på dessa lektioner har inte riktigt framgått. Kan han vara lik vår bror?

2011-08-31 @ 16:09:07
URL: http://www.bonnfrua.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0