Lucia

Hej och hoppas du haft en fin lucia.
Vi började morgonen med att klä på en liten tomte.

En liten huslykta fick följa med. 

Sen bar det iväg till Immanuelkyrkan där hela Hannaskolan firade Lucia. Det var väldigt rart och fint.




Tomten, som tittar upp är vår lilla tomte. :)

Det var en fin start på dagen!

Igår när jag kom hem från jobbet höll Stefan på och göra ren ugnen. Det är ett riktigt tråkigt och långsam uppgift. Tyvärr blev min första kommentar: NEJ!! Gör du rent ugnen?! Schysst va? Där sliter han i sitt anletes svett och gör denna trista uppgift och får "skäll" för det. Ha ha. Jag hade tänkt baka lussebullar, men det kunde jag ju inte göra då. Tur att han bara skrattar åt mig och inte blir ledsen.
Men idag var ugnen ren och fin och redo för lite lussebullar. Så när Seth och jag kom hem satte vi igång.


Det blev lussebullar med vit choklad i. Smaskens.

När Seth somnat pysslade jag lite. Det är ju inte så att man får ha sina saker för sig själv precis. Hur komer det sig att katter (särskilt Gandalf) ska ligga på och över det man håller på med?


Ja, det var lite av vår dag idag, Lucia 2011. Det är svårt att förstå att det är julafton nästa vecka. Men oh, vad roligt!! Jag är verkligen som ett barn när det kommer till jul och advent. Jag älskar fortfarande att få presenter - även om det bara är en godispåse eller så. Men det jag älskar ännu mer är att se barnen - i år Seth med sina storkusiner - och hur glada och förväntansfulla de är! Och så älskar jag att få träffa familjen! Jag är välsignad med två storfamiljer jag trivs med, min egen och Stefans. Och så tänker jag också att det blir vad man gör det till... Det blir sällan som man förväntar sig - ibland blir det bättre, ibland sämre - men som sagt, det blir mycket vad man gör det till själv.
Ja, ja, nu är det färdigfilosoferat för idag. Nu ska jag ta hostmedicin och nässpray och hoppas på att få sova gott i natt.
Kram


Kommentarer
Postat av: Stina

Hej Maria!

TRor du bestämt blivit lite Närking du oxå. De är väl RART!



Kramiz Stina

2011-12-14 @ 16:08:04
Postat av: Kristina

Men vilket fint luciatåg. Det jag Saknar mest från det barnen var små är alla luciatåg de var med i.Det är en speciell stämning med alla klara ögon och röster som finns hos barnen. Härligt att ah en man som rengör ugnen! Hoppas du kryar på dig snart kram

2011-12-15 @ 23:28:28
URL: http://ruach.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0