Äckelsjukdom

Tja, roligare natt än förra har jag haft. Seth kom in till oss vid 00:10, då hade jag sovit ca 2 timmar. Han hade ont i magen och låg bredvid mig och snurrade runt. Förutseende som jag var hämtade jag en hink och mycket riktigt, efter ett par timmar kom en kräk och efter någon timma en till. Stackars liten!!! Jag kunde inte sova något, eftersom jag lyssnade på alla ljud som Seth gav ifrån sig. Stefan snarkade bredvid och jag önskar så att jag också kunde sova. Seth sov ju efter andra kräkningen så då hade jag ju också kunnat sova, men nej... Framåt femtiden slumrade jag en stund. Seth har inte kräkts något mer och varit ganska pigg idag, men inte ätit mycket. Nu är han däremot inge pigg och ligger och tittar på Peter Pan.
Stefan och jag ber, äter vitpeppar och spritar händerna för fullt och hoppas på att vi klarar oss. Det är en vedervärdig och avskyvärd sjukdom, den där magsjukan.

Ja, hade inget roligare att skriva om idag... Förlåt, för det är inte roligt att läsa om magsjuka heller...

Ja, ja, hoppas du har det bra :)
Kramar

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hopppas ni klarar er, magsjuka är inte roligt...

Postat av: Anonym

Hej! Såg ditt sms förut idag. Usch, stackars Seth!! Hoppas verkligen att ni klarar er från att bli smittade. Vi får pratas vid mer i veckan så vi vet hur helgen blir. Krya på Sethponken...Kram från oss!!

2011-02-08 @ 20:30:23
Postat av: Linda

Fy ändå, hoppas ni klarar er! Krya kramar till Seth!

kram Linda

2011-02-08 @ 22:44:10
URL: http://vardagensguldkorn.blogspot.com
Postat av: Eva Lundblad

Dränk in er i handsprit!!.

Hoppas att ni klarar er.

2011-02-09 @ 12:08:35
URL: http://eva-lundblad.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0