Pappa 60 år

Nu är jag tillbaka, efter en härlig helg med hela familjen i Kisa. Vi blir ju några stycken när vi träffas allihopa. Vi har haft det jättebra, men man blir bra trött också. Det är ju inte tyst många sekunder i taget :)

Pappa önskade sig absolut ingenting och då är det inte så lätt att komma på vad man ska ge honom. Efter lite funderande fram och tillbaka kom vi på att vi kunde köpa grejer från UNICEF. Så pappa fick vaccin, en cykel, vätskeersättning, sagoböcker, skolmaterial och något mer, men naturligvis går det till barn ute i världen som behöver det och inte hem till pappa.
Han fick även en middag från och med mig och min familj, en tavla som Seth gjort och lite andra grejer från de andra syskonen och kusinerna. Jag tror han blev riktigt glad!!!

Här kommer lite bilder från helgen. Jag kommer nog visa fler imorgon för det blir så många bra kort. Mamma, Lovisa och Åsa har fina systemkameror, så det tas mycket bilder och jag har kopierat alla kort :D


Såhär kan det se ut när alla kameror är framme. Lovisa tar kort på sina nya stövlar, Åsa tar kort på Lovisa som tar kort, jag tar kort på Åsa och Lovisa som tar kort...


Barnen var ute och lekte i det härliga vintervädret.


Pappa och några av oss som firade honom:)


Seth, som är riktigt smutsig runt munnen och Alva och jag som busar.

Vi försökte oss på att få ett familjefoto. Åsa hade med sig en fjärrkontroll så hon kunde ta kort på oss, när hon själv var med. Det gick väl sådär. Det är inte lätt att få alla att sitta still och titta in i kameran samtidigt. Dessutom sa vi alla "Bajskotte", för det ingår när man tar kort ;) Här kommer ändå ett litet smakprov:


Ha ha, knasiga familjen, eller vaddå!! Men vad jag älskar dem!!

Ja, det var lite från vår helg. Som sagt, det kommer nog mer imorgon för nu är jag trött och vill titta på Wallander...

Hoppas du har haft en bra helg! Och att du får en bra vecka!

Kommentarer
Postat av: Cissa

UNICEF har ju jättebra presenter! Har handlat julklappar och presententer därifrån många gånger. Perfekt när man ska ge bort något till någon som "har allt" och alltid lika uppskattat! :-)

2011-02-21 @ 09:31:47
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com
Postat av: Eva Lundblad

Vilken härlig familj! Vilken välsignelse från Herren!!

2011-02-21 @ 11:29:30
URL: http://eva-lundblad.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0