Helgen

Igår var det fullt spätt hela dagen. Bland annat åkte vi (Seth och jag) och handlade och bakade och bakade. Seth var hur duktig som helst. Han satt och lekte med sin egen deg och "degade". När han degar kör han med sina bilar i degen, han gör inte kakor eller sånt. Efter det var han tvungen att tvätta av bilarna och då kan det se ut såhär:


Ha ha badrummet var helt genomblött när han var färdig, men det gör ju inget.

Han hjälpte självklart till att baka också. På eftermiddagen åkte vi till stan och köpte semlor och tog kort på det lilla huset som står mitt ute i älven. Jag har fått för mig att jag ska ta kort på det huset vid varje årstid. Nu har jag höst och vinterkort.


Stugan i vinterskrud.

Stefan har jobbat galet mycket hela helgen, så det var skönt att i eftermiddag ha familjetid. Som jag berättade i fredags så tittade vi på "Trassel" idag, som var en helt fantastisk film. Biosalongen var full med barn och föräldrar och det är en härlig känsla när så många barn skrattar gott samtidigt.

Väl hemma satte vi oss och myste nere i gillestugan. Frodo gick och la sig hos Seth direkt. Visst ser det ut som om hon kollar in vad Seth gör på Stefans Iphone? :)



Sammantaget så har vi haft en härlig helg, även om den varit fullspäckad och det inte blivit så mycket vila. Jag känner mig så tacksam för min familj, för de vänner jag har och för den församling jag är med i!!! Jag säger det ofta och du kanske tycker jag tjatar, men Seth är en helt fantastisk liten kille. Han är inne i en period då han inte trotsar så mycket och han är väldigt lugn. Alltså han pratar konstant och busar, skrattar och leker, så inte lugn på det sättet, men lugn i humöret. Visst tänder det till ibland, men det vore ju onormalt om det inte gjorde det. I höstas hade vi en lite jobbigare period med mycket trots och "sätta sig på golvet och gråta för vad som helst". Så han har sina perioder han också, men oj, vilken fin kille han är!! Att jag dessutom får vara gift med en man, som älskar mig och som jag älskar och som jag kan skratta och gråta tillsammans med, det är ju helt fantastiskt!!!

Hoppas du får en bra vecka! Kom ihåg att du är värdefull!!!!

Kommentarer
Postat av: Mummen

Bra att det blev en fin helg trots allt "att göra".

De är allt ett radarpar Frodo och Seth.

Hoppas tån är bättre.

Kramen

2011-02-07 @ 11:55:57
URL: http://mummen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0