God fredag

Nu har plutten somnat. Vi har haft en skön kväll. Stefan jobbar ju som vanligt, så Seth och jag fredagsmyste själva. Shalom och Vox som vi är på varje fredag kl 17 annars, har ju inte börjat än, så vi hade en riktigt lugn kväll.
Nu ligger jag faktiskt i sängen och tittar på Let´s dance och funderar på om det är Samuel Ljungbaldh som sjunger i år igen... Vet du? Han har ju sjungit de senaste säsongerna och gör det så sjukt bra. Ibland låter det som att det är han och ibland inte. De presenterar ju inte sångarna, det är lite synd, för de är så grymt duktiga.

Jag hejar ju förstås på Hannah Graaf :D Vem hejar du på, om du tittar på det? Antar att flera av er har ett liv och sitter inte klistrade framför Let´s dance på fredagkvällarna ha ha. Ska jag vara ärligt trivs jag med att vara hemma själv med Seth på fredagkvällarna. De fredagar Stefan är ledig kan vi bli helt paralyserade för vi är så ovana att ha fredagkvällen tillsammans. Även innan han började jobba i församling var han ju ungdomsledare och var borta på fredagkvällar ändå. Jag var också det innan Seth kom så då var vi ju tillsammans i kyrkan alla fredagkvälalr, men när Seth föddes la jag faktiskt ner den delen av mitt engagemang. När Seth kom valde jag att dra ner lite på hur mycket jag var engagerad i kyrkan och därför la jag ner att vara ungdomsledare, men fortsatte med sången.

Ja, det blev en lång utläggning om fredagkvällar ha ha.

Stefan jobbar hela dagen imorgon också, så Seth och jag får underhålla oss själva, men det komer gå bra. Först ska vi till "stan" och köpa födelsedagspresent till en av Seths kompisar. Sen blir det nog en liten fika på stan för oss. Senare på eftermiddagen ska han på kalas och jag ska försöka hinna rensa i förrådet. Snart måste huset ut till försäljning och då behöver sådant som förrådet vara så pass tömt att man kan gå in i det ;)

Nä, nu ska jag sluta pladdra. :) Ha en skön helg min vän!!!


Sov gott från en härlig unge med "viga" fingrar :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

V

2011-01-15 @ 14:04:58
Postat av: Lovisa

Hej! Det var jag som lämnade det kryptiska meddelandet "V" här ovan, förut idag :) Marcus telefon fick frispel och började leva sitt eget liv ;) Det jag tänkte skriva var; visst är det Samuel! Jag har sett honom sitta lite där bak i skymundan. Han är ju sååå bra!!! Kram på dig

2011-01-15 @ 21:25:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0