Sura miner

Har ingen bra dag idag, så jag skriver inte så mycket. Det är nog så att jag har dåliga dagar fortfarande och det får vara så. Det har varit ganska mycket både på jobbet och hemma och jag märker att jag är stresskänslig fortfarande och blir mer ledsen när jag är trött. Det får vara så. 2010 var ett skruttår och nu har vi en flytt framför oss som både är jobbig och rolig. Inte konstigt att vissa dagar är dåliga. Stefan är borta och kommer inte hem förrän imorgon och det känns ju också sådär idag, men jag är ju ganska van, så det går bra.

Här kommer iaf en hälsning från oss här hemma:


Det gick inte få Seth att se glad ut på kort idag, så vi såg sura ut istället, men såhär sura är vi förstås inte i verkligeheten :)


Frodo ville absolut vara med och fredagsmysa. Hon la sig på brickan när jag höll på att fylla den med kvällsmacka, dricka, chips och ostkrokar :)

Nu ska snart Seth stoppas i säng för igår var han uppe jäääättelänge, eftersom han var med oss på en ledarsamling i kyrkan igår. Så nu är han trött!! Själv ska jag titta på Let´s dance och heja på Hannah Graaf och njuta av Samuel Ljungbladhs vackra röst ;)

Hoppas du har en bra fredagskväll och får en bra helg!!!
Kramar från mig och kom ihåg att du är värdefull!

Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Misockick!

2011-01-21 @ 19:46:26
URL: http://bonnfruas365-bilder.blogspot.com/
Postat av: designhappens

Jag tror på ett 2011 som kommer bli ett välsignat år, före er och för oss alla! 2010 var i många delar ett jobbigt år men nu är det passerat och förhoppningsvis kan man se framåt. kram Maria

2011-01-21 @ 19:48:23
Postat av: Cissa

Ibland känns det bara jobbigt och framförallt när det är mycket runt omkring. Man får tillåta sig att känna så och sänka kraven tills ork och humör är tillbaka på normala nivåer igen.



Styrkekramar i mängder!

2011-01-21 @ 19:57:16
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com
Postat av: Johanna

Skickar några kramar tillbaka! Hoppas det känns bättre i morgon!

Postat av: Marie Breskic

Hahaha, ni ser livsfarligt sura ut på bilden! Själv vill jag flytta men ingen flytt i sikte :(

2011-01-21 @ 20:39:42
Postat av: Linda Sköldenström

Hej vännen!

Hoppas du mår bättre idag! Förstår absolut att du har dippdagar. Att flytta och allt runt omkring detta är stort + förra årets tuffheter så kroppen måste reagera. Men Jesus finns med även dessa dagar - det är det bästa! Dagen kanske inte blir ljusare, men du har någon vid din sida som bär dig eller håller dig i handen, Jesus.

Älskar dig vännen, hoppas på en ljusare dag för dig!

2011-01-22 @ 07:44:40
URL: http://skoldenstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0