Tredje gången gillt...

Ja, idag fick vi fara till sjukhuset igen. Det känns ju fånigt, eftersom Seth inte varit jättesjuk, men vi har ju blivit uppmanade att göra det av utbildad personal, så då har vi gjort så. Seth har varit hängig och blek hela dagen. Han har klagat på att han inte mår bra, men haft svårt att definiera på vilket sätt. När så utslagen blossade upp här framåt kvällningen åkte vill in igen, eftersom läkaren vi träffade igår sa att vi skulle göra det. Det gick ganska snabbt idag. Seth har en infektion i kroppen, helt enkelt. Nu fick vi med oss medicin hem, som vi önskar att vi hade fått igår så vi sluppit åka in idag.

Vi har den mest fantastiska kille. I rummet vi fick vara idag fanns en gynstol. "Vad är det här?" frågar han och lägger sig i den. Oj, vad vi skrattade. Det såg för roligt ut och jag bjuder på en bild...



Nu sover han gott. Dels för att det blev sent innan han somnade och dels för att medicinen gör honom trött. Imorgon ska Stefan och Seth hämta ut mer medicin så nu ska vi förhoppningsvis inte behöva åka tillbaka till akuten igen. När vi gick där idag tittade vi på de rum som vi "brukar" vara i och vilka vi inte varit i så många gånger. Oj, vi har visst varit på akuten många gånger med Seth... Skönt att det aldrig varit riktigt allvarligt. Falsk krupp några gånger och det är ju jobbigt och kan vara allvarligt och svininfluensan var ju inte heller så roligt, men det var aldrig farligt iaf.

Ha en bra vecka!!! Hoppas du känner att du har den kraft och ork du behöver för det du ska göra i veckan. Tänk på sången "Blott en dag" och frasen "som din dag, så skall din kraft ock vara..." Det brukar jag göra och tror att det stämmer.

Kram och ha det så gott!!!

Kommentarer
Postat av: Cissa

Haha, vad söt han är! Hur förklarade ni vad stolen var till för?



Skönt att han fick medicin nu iaf, även om man kan tycka att de borde ha kunnat löst det redan igår. Hade ju sparat både tid och pengar för alla parter.



Nåväl, hoppas han får må bra nu!



Kram!

2011-01-24 @ 00:04:40
URL: http://cissa-itsawonderfullife.blogspot.com
Postat av: Eva Lundblad

Jag ledde vår gudstjänst igår och då sjöng vi "Blott en dag." Temat för gudstjänsten var: "Ett liv utan brådska. Att träna sig i långsamhet"

Det kan nog vara nyttigt att tänka på ibland när vi stressar runt.

Kram Eva

2011-01-24 @ 22:33:50
URL: http://eva-lundblad.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0