Söderköping och Hampe

Nu är vi på plats i Hampetorp. Idag är det alla ledare som samlas och imorgon kommer ungdomarna. Vi har fått upp förtältet till husvagnen och nu har vi ätit kvällis och Seth och jag ligger i husvagnen. Seth tittar på Madagaskar 2 och jag bloggar :)

Jag försöker ladda upp bilder, men det verkar inte fungera. Jag kopplar ihop datorn med min iphone för att få Internet, men det verkar inte vara tillräckligt för att ladda upp bilder. Så trist, för jag har några härliga bilder från igår, då vi åkte till Söderköping för att hämta husvagnen. Vi satt ute på taket på farmors uteplats och solen sken, det var kvalmigt och ca 28 grader varmt. Svarta moln syntes runtomkring och det åskade långt bort. Jättehärligt, förutom att det var så kvalmigt. Vi bjöds på smultron och grädde till efterrätt. Smaskens!!! 

Frampå eftermiddagen gick vi iväg till Smultronstället. Om du inte varit där, så måste du dit om tillfälle ges. Hur god glass som helst och framförallt roliga uppläggningar. Jag kan ju tyvärr inte visa bild nu :(

När vi satt där och åt kom ett riktigt skyfall. Det slutade inte, så vi fick springa hem i regnet och vi var dyblöta när vi kom hem. 

Det retar mig att jag inte kan ladda upp bilderna... Ska se om det går att koppla upp sig på något nät här. 

Som jag berättat tidigare bor det en kille hemma hos oss och katterna, nu när vi är borta. Så alla tjuvar och illgärningsmän kan hålla sig undan ;)

Hoppas du haft en bra helg!!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Är i akut behov av bönestöd Kram till dig

Kristina

2011-07-03 @ 23:15:06
URL: http://ruach.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hampe - åh, vilka minnen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0